S.a 1333 Mhz RAM aldım Ama 800 MHZ da calışıo :S

TeHLiqe
05-06-2009, 18:34   |  #1  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

anakartım : http://www.exa.com.tr/asus/anakartlar/asus_p5qc-328-5721.html

aldıqım ram : http://www.exa.com.tr/ocz/bellekler/ocz_reaper-326-8207.html

bios danda baktım 800 den yukarı mhz seceneqı yoktu :S
ewde net olmadıqından dolayı cafeden yazıorum acele yardım lutfen Üzgün

Son Düzenleme: TeHLiqe ~ 05 Haziran 2009 18:52
leech
05-06-2009, 18:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
709 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009
268

Başka ram kullanıyor musunuz?

TeHLiqe
05-06-2009, 18:48   |  #3  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

yok eskılerını cıkardım sadece bunlar war :S

leech
05-06-2009, 18:51   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
709 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

Biosunuzu update edin.

TeHLiqe
05-06-2009, 18:52   |  #5  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
leech
Biosunuzu update edin.
ewde intarnet yok bu işi nasıl yapabilirim :S

sunuy_555555
05-06-2009, 18:57   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009
leech
Biosunuzu update edin.
biosu dediğği gibi güncelle bi öğle dene

TeHLiqe
05-06-2009, 18:59   |  #7  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

qenede saoLun ama ewde net yokkı :((((

sunuy_555555
05-06-2009, 19:03   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

yakın arkadaşalrın yokmu oturduğun yerde ordan güncelle

TeHLiqe
05-06-2009, 19:04   |  #9  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
sunuy_555555
yakın arkadaşalrın yokmu oturduğun yerde ordan gü
Tmm denıcem :SAlkış

sunuy_555555
05-06-2009, 19:06   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

bencede dene denemeden bir şey olmaz

leech
05-06-2009, 19:16   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
709 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009
sunuy_555555
bencede dene denemeden bir şey
Bios güncellemenin riskleri vardır daha önce yapmadıysanız ve fazlada bi bilginiz yok ise bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim Göz kırpma

TeHLiqe
05-06-2009, 19:19   |  #12  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
leech
Bios güncellemenin riskleri vardır daha önce yapmadıysanız ve fazlada bi bilginiz yok ise bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim Göz kırpma
anakartımın kendı programı war zaten benım bıse yapmama qerek kalacaqını sanmıorum tesekkurler :Gülümseme

sunuy_555555
05-06-2009, 19:21   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009
leech
Bios güncellemenin riskleri vardır daha önce yapmadıysanız ve fazlada bi bilginiz yok ise bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim Göz kırpma
onuda arkadaş halletsin yada yardım alsın fazla bilgisi yoksa

sunuy_555555
05-06-2009, 19:22   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

tamam arkadaş iş sana kaldı fazla bilgin yoksa kurcalama yardım al

TeHLiqe
05-06-2009, 19:22   |  #15  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
sunuy_555555
onuda arkadaş halletsin yada yardım alsın fazla bilgisi
yorumlarınızı dikkate alıcam Alkış

sunuy_555555
05-06-2009, 19:24   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

sorun varsa burdayız

TeHLiqe
14-06-2009, 14:26   |  #17  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Bios U quncellememe ragmen hala 800 mhz de calısıo ram ler we windows acılısta cok yawas :S

Mustafa@PC
14-06-2009, 14:30   |  #18  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Ramleri aynı renkli slotlara taktın değil mi ?

TeHLiqe
14-06-2009, 14:32   |  #19  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Mustafa@PC
Ramleri aynı renkli slotlara taktın değil mi ?
2 adet ddr3 sloyum war ıkısıde turuncu :S tam da oturmus durumda calısıo ama 800 mhz de 1333 halbukı

Mustafa@PC
14-06-2009, 14:37   |  #20  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Ramlerde sorun olabilir !

Biosun en son güncellemesini aldın değil mi ?

Birde nerden bakıyorsun ramlerin hızına ?

TeHLiqe
14-06-2009, 14:38   |  #21  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Mustafa@PC
Ramlerde sorun olabilir !

Biosun en son güncellemesini aldın değil mi ?

Birde nerden bakıyorsun ramlerin hızına ?

ramler 0 exa dan yenı aldım sanmıorum olursada qerı yollarım qarantıye

bıosu asus un kendı programıyla quncelledım dun aksam

acılısta bıostan ve c-puz , ewerest qıbı programlarlan baktım.

Mustafa@PC
14-06-2009, 14:39   |  #22  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Cpu-z'nin ekran görüntülerini koyabilir misin ?

TeHLiqe
14-06-2009, 14:51   |  #23  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Mustafa@PC
Cpu-z'nin ekran görüntülerini koyabilir misin ?
Mustafa@PC
14-06-2009, 14:53   |  #24  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Biosu bir defaultlarmısın ?

TeHLiqe
14-06-2009, 15:01   |  #25  
TeHLiqe avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
358 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Mustafa@PC
Biosu bir defaultlarmısın ?
defaultladım hala aynı qoruntu mevcut :S