Saat yanındaki simge kaybolması

ugurtokay
20-10-2008, 00:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
132 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

 

Arkadaşlar merhaba;
Pc açılırıken yüklü olan programlardan bir kısmı saat yanında çıkmıyor.
Mesela virüs programı açılıyor fakat,simgesi yok.
Daha önce mp3 bakmak için girdiğim bir sitede hemen virüs uyarı penceresi açarak engelliyordu, fakat şimdi o engellemede yok.
Görev yönetticisine baktığımda da virüs programı çalışıyor görünüyor.

Konu hakkında acil yardımlarınızı rica ederim.

Banned
20-10-2008, 00:56   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

programı kaldırıp başka bir siteden tekrar kur.

man on the moon
20-10-2008, 01:35   |  #3  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,153 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

pasif durumda çalışıyor olabilir. virus programını başlat menusünden aç ve yapılandırmayı gözden geçir.

Banned
20-10-2008, 01:43   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

benim pc'e virüs girince antivirin simgesi dediğin gibi saatin yanında çıkmamaya başladı sonra pc'i taramadan geçirdim bu seferde hepten gitti.daha sonra bir daha indirip kurunca sorun düzeldi.onun için baştan kur diyorum sana.

sah1n
20-10-2008, 08:51   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,758 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

msconfig den başlangıç sekmesinden başlangıç programlarını kaldırmış olabilirsin.

ugurtokay
20-10-2008, 09:25   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
132 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Bende antivir kullanıyorum.
Demekki programdan kaynaklanan hatalar mevcut.
Msconfig'den aktif durumda ve programın kendi arayüzünden de aktif durumda.
Galiba en iyisi programı tekrar kurmak.
Sonucu sizinle paylaşırım,ileride problem yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için.
Herkese çok teşekkür ederim.

ugurtokay
20-10-2008, 21:56   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
132 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Arkadaşlar virüs programını kaldırdıkan sonra ne olur ne olmaz diyerekte regedit temizliği yaptım.
Problem kalmadı.
Yeniden  kurmak OK !!

Herkese tekrar teşekkürler.