Şaban'ı Getirin Bana Oyunu

oyuncini
09-04-2013, 12:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Şabanı getirin bana; ölümsüz sanatçılarımız Kemal Sunal ve Dinçer Çekmez'in anısına hazırlanmıştır. İkilinin birlikte rol aldığı efsane "Şark Bülbülü" filminde yer alan "Şabanı getirin bana" sözünden yola çıkarak hazırladığımız oyuna, yüklenmesinin ardından oynamak istediğiniz "Şaban" ve "Fethi" karakterlerinden birini seçerek başlayabilirsiniz. El kızartma şeklinde hazırlanan oyunda amaç, haklarınız ile rakip oyuncunun eline vurarak puan kazanıp sonraki bölümlere geçmektir. Birinci bölümde 5 vurma hakkınız vardır. İlk bölümde en az 3 isabetli vuruş yapmanız halinde 2. bölüme geçebilirsiniz. İkinci bölümde ise 8 vuruş hakkınız vardır ve en az 5 isabetli vuruş yapmanız gerekmektedir. 3. ve son bölümde ise 12 vuruştan 8 isabetli vuruş yapmalısınız. 3. bölümü tamamlamanız halinde bonus bölümde oynamaya hak kazanırsınız. Bonus bölümde yön tuşları ile tokat ve yumruk atarak ekstra puan kazanmanız mümkün. Ayrıca geçtiğiniz her bölüm için artı puan kazanırsınız. Oyun sonunda kazandığınız puanlar ile isminiz ile skor kaydını bırakabilirsiniz.

Oyunu oynamak için >> Oyun Cini > Türkçe Oyunlar > Şabanı Getirin Bana

Banned
09-04-2013, 17:29   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
262 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Bütün saçma sapan oyunları biz yapıyoruz. Şöyle Machinarium, Limbo gibi independence oyunlar yapabilecek kapasite var ama hep böyle abuk subuk işler.

Kara Şövalye
09-04-2013, 22:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,960 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Alıntı: Resurrection Ace  
Bütün saçma sapan oyunları biz yapıyoruz. Şöyle Machinarium, Limbo gibi independence oyunlar yapabilecek kapasite var ama hep böyle abuk subuk işler.
 
İçimden o geçiyordu tam. Şöyle ses getiren bi indie oyunda Türklerden çıksa n'olurdu ki ? Gerçi burada ki arkadaşlar pek indie bilmeyebilir.

Son zamanlarda çok sağlam indie oyunlar gelmeye başlamışken bizimkilerin hâlâ web sitesine oyun yapması düşündürücü.