Sade tasarım, mekan tanımayan yüksek ses

CHIP Online
13-02-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sadece 610 gram ağırlığındaki bu hoparlör, yüksek sesi ve tasarımıyla sizi etkileyebilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sad ... ksek-ses_38614.html

Jabra, her an her yerde kaliteli müziğin tadını yaşatacak yeni hoparlörü SOLEMATE'i tüketicilerin beğenisine sundu. Beyaz ve siyah renk seçeneğiyle SOLEMATE sadece 610 gr. Her cihaza bağlanabilen, kablolu ve kablosuz çalışan model her an her yerde yüksek ses kalitesini garanti ediyor.


Dinle, dans Et, oyna, konuş...


İster plajda parti, ister mutfakta dans, ister parkta oyun; nereye giderseniz gidin SOLEMATE her etkinlikte hayranlığınızı uyandıracak. Sağlam tasarımıyla toza ve su dökülmelerine karşı dayanıklı yeni modelle her an her yerde maksimum ses kalitesinde müzik dinleyebilir, eğlencenin rekabeti tatlılaştırdığı oyunlarınızın keyfini arttırabilir, iş amaçlı Skype, Google Talk ve diğer video sohbetlerinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.


Tüm cihazlarla uyumlu


SOLEMATE, 3,5 mm'lik ses kablosu veya USB kablosu ile akıllı telefon, MP3 çalar, tablet bilgisayar, laptop veya Bluetooth kullanarak müzik çalabilen her cihaza bağlanabilir. Bluetooth 3.0 teknolojisi 10 m uzaklığa kadar erişim sağlar. Dış mekan için ekstra koruma amaçlı dayanıklı ses çantası ile gelen SOLEMATE, entegre derin bas hoparlörüyle güçlü, derin bas ve ikili hoparlörüyle zengin akustik sağlar. Yarım metrede 112 dB SPL seviyede yüksek kalitede ses veren SOLEMATE ön yüzeyde üç hoparlöre sahip.


Tüm Konu: Sade tasarım, mekan tanımayan yüksek ses

Kaynak: www.chip.com.tr