Samsung Apps'i gerçekten kullanan var mı?

CHIP Online
28-04-2014, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un ceplerindeki özel Samsung uygulamalarını gerçekten kullanan var mı? Cevap vahim!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... n-var-mi_46813.html

Resimlerle: Ve karşınızda Galaxy S5!

Samsung'un kendi geliştirdiği ve Galaxy ceplerine eklediği özel uygulamaları gerçekten kullanan var mı? Yeni bir analize göre tüm Samsung uygulamalarını bir araya getirdiğinizde, uygulamaların kullanım süresi ayda sadece 7 dakikaya ulaşıyor.


Samsung marka telefonlar, S Health, ChatON, S Memo, S Voice, Samsung Hub ve daha birçok özel uygulamayla geliyorlar. Strategy Analytics'in yaptığı bir araştırmaya ise bu uygulamaların çoğunu pek kimsenin kullanmadığını gösteriyor. Örneğin ChatON, günlük kullanımı bırakın, ayda ortalama sadece 6 saniye görüntüleniyor.


Kullanıcıların faydalı bulduğu Samsung uygulamaları arasında ise sesli asistan S Voice ve not alma uygulaması S Memo var. Ancak bu uygulamaların kullanım süreleri de ayda ortalama 4 dakikayı geçmiyor. Strategy Analytics, daha iyi bir karşılaştırma için bu rakamları Google uygulamalarınınkilerle de karşılaştırmış. Örneğin YouTube'un uygulaması ayda ortalama 147 dakika, Google Play ise ayda 52 ile 74 saniye arasında kullanılıyor. AppOptix uygulamasının verilerini temel alan araştırma, sadece Galaxy S3 ve S4 sahibi olan 250 ABD'li kullanıcı üzerinde gerçekleştirilmiş.

Tüm Konu: Samsung Apps'i gerçekten kullanan var mı?

Resimlerle: Ve karşınızda Galaxy S5!

Kaynak: www.chip.com.tr