Samsung bu "delilleri" kullanamayacak

CHIP Online
04-08-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un Apple'a karşı sürdüğü bu "deliller", artık işe yaramayacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... amayacak_35152.html

Samsung ile Apple arasında devam eden duruşmada hakim Lucy Koh, Samsung'un Apple patentleri için bilim kurgu örnekleri gösteremeyeceğine hükmetti.


Koh, Samsung'un 2001: A Space Odyssey'den ve İngiliz TV şovu Tomorrow People'dan gösterdiği tablet örneklerini reddetti. Samsung'un amacı, iPad'en önce de "tablet kullananların" var olduğunu ispat etmekti. Görüntüler davaya 2011 yılında eklenmiş olsa da Samsung, şimdiye kadar onları hiç kullanmamıştı ve kullanma niyetini belirtmemişti. Sulh hakimi Paul Grewal ise Samsung'un fikrini sonradan değiştiremeyeceğini, böyle bir durumda Apple'ın ona cevap hazırlayacak zamanının olmayabileceğini söyledi. Koh ise Grewal'ın bu hükmünü kabul ediyor.


Ayrıca Yargıç Koh, Samsung'un iPhone çıkmadan bir sene önceki tasarımlarını da deliller arasına koymadı.


Yargıç Koh, aynı zamanda iki tarafında itirazlarını ve cevaplarını kısıtlayarak bunları bir sete düşürmelerini istiyor. Davadaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


Öte yandan hakim Lucy Koh hakkında dedikodular da durmak bilmiyor. Hakim'in avukatlığında çalıştığı avukatlık firmasının müşterileri arasında Apple olduğu da biliniyor.

Tüm Konu: Samsung bu "delilleri" kullanamayacak

Kaynak: www.chip.com.tr

ahmet_58
04-08-2012, 16:06   |  #2  
ahmet_58 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 28
646 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Hayırlısı be gülüm...