Samsung'dan bir "dev" Galaxy daha geliyor!

CHIP Online
26-04-2014, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un Galaxy Note cepleri bile gözünüze küçük görünüyorsa, bu yeni Galaxy tam size göre!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -geliyor_46774.html

Resimlerle: 2014'te çıkacak 30 yeni cep bombası!

Samsung'un geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sunduğu Galaxy Mega modeli hatırlayacak olursanız 6.3 inç boyutunda bir ekranın sahibiydi. Bu boyut bile kullanıcılar tarafından oldukça büyük olarak nitelendirilirken, Samsung bununla da yetinmeyecek gibi görünüyor. Zira ortaya çıkan bu yeni Samsung modeli şaşırtıcı derecede büyük.


Samsung'un yeni Galaxy Mega modeli olması muhtemel cep, tam 7 inç boyutunda bir ekranla birlikte gelecek gibi görünüyor. "SM-T2558" kod adına sahip cebin sızan görsellerine göre telefonu elde tutmak epey zor olacak. Bu boyutuyla "tablet mi yoksa telefon mu" şeklinde soruyla sıkça karşılaşacak olan yeni Galaxy Mega 7.0, 720p ekran çözünürlüğünün de sahibi olacak.


Telefonun dört çekirdekli 1.2 GHz hızında çalışan bir işlemciye ve 1.5 GB RAM seviyesinin de sahibi olacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca dahili olarak 8 GB hafıza da telefonda mevcut. MicroSD kart desteği de sunacak olan telefon arka yüzeyinde 8.0, ön yüzünde ise 2.0 megapiksellik bir kamera taşıyor. Sahip olduğu teknik özelliklerle orta segmente hitap edecek olan Galaxy Mega 7.0'ın ne zamana satışa sunulacağıyla ilgili herhangi bir bilgi ise yok.

Tüm Konu: Samsung'dan bir "dev" Galaxy daha geliyor!

Resimlerle: 2014'te çıkacak 30 yeni cep bombası!

Kaynak: www.chip.com.tr