Samsung'dan bir Galaxy'li cep daha: Ace Style

CHIP Online
09-04-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, bir sürpriz Galaxy cebi daha tanıttı... İşte, karşınızda Galaxy Ace Style ve sundukları!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... ce-style_46466.html

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Gün geçmiyor ki Samsung bir cihaz tanıtmasın veya sızdırmasın. Son günlerde özellikle ortaya çıkan yeni tabletleriyle gündemi bir hayli meşgul eden Samsung, bu kez de yeni bir ceple karşımıza çıktı. Daha önce sızan Galaxy Ace Style, bu kez tamamen gün yüzüne çıktı. Giriş segmentte yer alan cep, güncel Samsung TouchWiz arayüzüne sahip.


Çift çekirdekli ve 1.2 GHz hızında çalışan bir işlemciye sahip olan Galaxy Ace Style, 512 MB RAM'le geliyor. Telefonun ekranı 4 inç büyüklüğünde WVGA panel. 5 MP kamera ve 4 GB dahili hafızaya sahip olan cebin 1500 mAh bataryayla geleceğini de söyleyelim. Diğer yandan cebin en dikkat çeken yanını ise en güncel Android KitKat sürümü ile gelecek olması ve NFC desteği gösterecek olması oluşturuyor.


Galaxy Ace Style, isminden de anlaşılabileceği gibi stil sahibi ve bu nedenle gençlere yönelik bir cep. Bu yüzden fiyatının da uygun olacağını söyleyelim. Cebin bu ay içinde İngiltere ve Amerika'da satışa sunulması bekleniyor. hemen ardından, ülkemizde de satışa sunulmasını bekleyebiliriz.

Tüm Konu: Samsung'dan bir Galaxy'li cep daha: Ace Style

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Kaynak: www.chip.com.tr