Samsung'dan çok küçük A4 lazer yazıcı

CHIP Online
22-08-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un küçük boyutu ve yüksek performansı ile göz dolduran yeni yazıcısı satışta!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... r-yazici_35486.html

Samsung, optimum üretkenlik için performansı son teknoloji ile biraraya getiren, yeni kompakt CLP-365 serisi yazıcılarını satışa sunuyor. 


Samsung Tasarım Ekibi tarafından benimsenen yeni yaklaşıma göre konfor ve kontrol özellikleri için yazıcı arayüzü ile sistem birimi birbirinden ayrılıyor. Özellikle bireysel kullanıcıların ve küçük ofislerin ihtiyaçlarını karşılama amacıyla tasarlanan CLP-365, kullanıcılara yüksek teknolojide baskı kalitesi sunan, kompakt ve az bakım gerektiren kişisel çözümü sunuyor. Yazıcının öne çıkan bazı özellikleri:


·         Sınıfının en küçük renkli A4 lazer yazıcısı CLP-365 serisinin ebatları yalnızca 382mm x 309mm x 211.5mm.; bu sayede çalışma masalarında çok az alan kaplıyor.


·         ReCP görüntü büyütme teknolojisi, daha keskin ve canlı baskılar elde edilmesini sağlarken, dakikada 18 sayfaya (renkli 4 sayfa) kadar benzersiz hızda yazdırma özelliği de sunuyor


·         Kontrol paneli üzerinden  "Tek Tuş"la çalıştırma fonksiyonları ,anında tek dokunuşla Wi-Fi ayarları ve tek dokunuşla yazdırma özellikleri yer alıyor.


·         Akıllı cep telefonları ve tabletler gibi cihazlardan tek bir tuşa basarak kolayca yazdırmayı mümkün kılan kolay mobile print özelliği de öne çıkan özelliklerinden.

Tüm Konu: Samsung'dan çok küçük A4 lazer yazıcı

Kaynak: www.chip.com.tr