Samsung'dan "cüzdan" geliyor!

CHIP Online
01-03-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni Android uygulaması, Apple'ı bir kez daha küplere bindirebilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -geliyor_38943.html

Resimlerle: Samsung MENA forumu Dubai'de sizin için izledik

Samsung, MWC fuarı kapsamında, uygulama geliştiricilere yönelik düzenlediği etkinlikte yeni bir Android uygulaması tanıttı. "Wallet" adı verilen uygulama, Apple'ın Passbook uygulamasına benzer bir hizmet sunuyor: kullanıcılar uygulama sayesinde bilet, kupon ve mağaza üyelik kartlarını yönetebiliyorlar.


Mart ayı başlarında piyasaya sunulması planlanan uygulama sayesinde farklı biletler, kuponlar, uçuş kartları ve benzeri kartlar tek bir merkez altında toplanıyor, kullanıcı her seferinde kullanıcı adı/şifresi girmek, çantasında yığınla belge taşımak zahmetinden kurtuluyor. NFC teknolojisini destekleyen uygulama, destekleyen mağazalarda kablosuz geçiş imkânı sunuyor. Henüz ödeme amaçlı kullanılamayan uygulamanın, Samsung'un Visa'yla yaptığı anlaşma sayesinde ileride alışverişte de kullanılabileceği söyleniyor. Uygulama ayrıca kayıtlı kartlardan birisini kullanabileceğiniz bir mekânın yakınından geçerken uyarıda bulunuyor.


Gelen ilk yorumlara göre Samsung Wallet, Apple'ın Passbook'una çok benziyor ve Apple, Samsung'la yürüttüğü patent davasında yeni cephe olarak bu uygulamayı seçebilir...

Tüm Konu: Samsung'dan "cüzdan" geliyor!

Resimlerle: Samsung MENA forumu Dubai'de sizin için izledik

Kaynak: www.chip.com.tr