Samsung'dan yeni Smart fotoğraf makineleri

CHIP Online
15-01-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, değerli anlarınızı anında çekme ve paylaşma olanağı sunan yeni kameralarını tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... kineleri_38096.html

Samsung Electronics, geliştirilmiş Smart Fotoğraf Makinelerini tanıttı.  WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F ve ST150F, bu yeni teknolojiye sahip ilk cihazlarolma özelliği taşıyor.


Samsung'un yüksek zumlu modeli WB serisi, Dual View DV Serisi ve Stil Sahibi ST serisinin yeni ürünleri olan bu fotoğraf makineleri, yüksek optik performansı ve klasik bir tarzı, Smart Fotoğraf Makinelerinin gelişmiş bağlantı özellikleriyle bir araya getiriyor. Samsung inovatif Wi-Fi teknolojisine yeni özellikler ekleyerek, tanıtımı CES 2013 fuarında gerçekleştirilen ve beğeni toplayan Smart Fotoğraf Makinelerini daha da geliştirerek; Smart Fotoğraf Makinesi 2.0'ı ortaya çıkardı.


Yeni özellikler eklenen ve eski özellikleri geliştirilen smart fotoğraf makineleri, istediğiniz an fotoğraf çekme ve beğendiğiniz fotoğrafları paylaşma olanağı sunuyor. Fotoğraf makinelerinde internet bağlantısı konusunda bir devrim yaratan seri, tüketiciye geniş bir Smart Fotoğraf Makinesi portföyü sunuyor. "Tek Tuş" konsepti sayesinde internet bağlantılı cihazlar kesintisiz olarak internete bağlanabiliyor. Böylelikle, etkili bir arayüz ile, çekilen fotoğraflar tek adımda iyi bir şekilde internette paylaşılabiliyor. Akıllı telefon kullanıcıları da göz önünde bulundurularak tasarlanan bu arayüz; dokunmatik ekranı, büyük ekranların işlevselliğiyle bir araya getiriyor. Böylelikle diğer cihazlarda ve sosyal medya sitelerinde daha hızlı düzenleme ve yükleme yapılabiliyor.


Samsung fotoğraf makinelerindeki Wi-Fi bağlantı özelliği, kullanıcının internet bağlantısını son derece kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, Smart Fotoğraf Makinesinin gerek geliştirilmiş özellikleri sayesinde, gerekse kablosuz Wi-Fi bağlantısının avantajlarından faydalanarak dünyaya bağlanmanın tadını çıkarabiliyor. AutoShare özelliği fotoğrafların çekildiği anda Wi-Fi bağlantısı sayesinde eş zamanlı olarak bir akıllı telefona gönderilmesini ve burada kaydedilmesini sağlıyor. Yoğun bir yaşam tarzına sahip tüketicilere dönük olarak tasarlanan bu özellik, bir kere tercih edildiğinde otomatik olarak varsayılan ayar haline geliyor.


Böylelikle değerli hatıralar anında yedeklenebiliyor, paylaşılabiliyor ve saklanabiliyor. Kesintisiz bağlantı olanağı, Smart Fotoğraf Makinelerinin tasarımına da yansıtıldı. Wi-Fi bağlantısını otomatik olarak devreye sokmak için cihazın Direct Link yazılım tuşuna dokunmak yeterli oluyor. Kullanıcı, en çok tercih ettiği kablosuz bağlantı fonksiyonunu Direct Link yazılım tuşuna önceden atayabiliyor. Böylece, çekilen fotoğraflar Wi-Fi bağlantısı kullanılarak dünyanın her yerinden iyi bir hızla paylaşılabiliyor


Tüm Konu: Samsung'dan yeni Smart fotoğraf makineleri

Kaynak: www.chip.com.tr