Samsung'dan yeni yüksek performanslı TV'ler!

CHIP Online
14-08-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yüksek görüntü kaliesi, bağlantı desteği ve fazlasını sunan yeni Samsung monitörlerle tanışın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... i-tv-ler_42047.html

Samsung, 2013'ün en yeni TV Monitör serileri 7 Serisi, 5 Serisi ve 3 Serisi'ni tüm dünyada pazara sunuyor. Seçkin TC serisi modelleri Türkiye'de de tüketicilerin beğenisine sunuldu. Pazara ilk olarak sunulan TC350 modelini Ağustos ayında TC300 takip ediyor.


Samsung'un yüksek performanslı TV monitörleri ile kullanıcılar tüm sevdikleri TV ve bilgisayar içeriklerini uygun maliyetli tek bir monitör üzerinde keyifle izleyebiliyor ve iyi eğlence deneyimini yaşıyor. Samsung TV monitörlerinin amiral gemisi sayılan 7 Serisi TC730 modeli zarif tasarımı üstün görüntü kalitesi ile bir araya getiriyor. 5 Serisi (TC570 ve TC550) ve 3 Serisi (TC370 ve TC350) monitörler de bilgisayarlarını çalıştırmadan TV programlarını, dizileri, filmleri izlemekten ve aynı zamanda müzik dinlemekten ya da fotoğraflara bakmaktan keyif alanlar için ideal.


Samsung Electronics'in Görüntüleme Çözümleri İş Birimi Başkan Yardımcısı Jung-Hwan Kim yeni model TV monitörleri hakkında, "Yeni monitör serimizi pazara sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Samsung'un ikisi bir arada monitörleri birçok farklı içerik çeşidini tek bir ekran üzerinde görüntülemek için en iyi çözümü sunuyor." dedi.


Tüm Konu: Samsung'dan yeni yüksek performanslı TV'ler!

Kaynak: www.chip.com.tr