Samsung'dan yepyeni monitörler

CHIP Online
26-01-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni monitörleri, hem profesyonel hem de bireysel kullanıcılara hitap ediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... nitorler_38333.html

Samsung Electronics, birinci sınıf monitör serisine eklenen iki yeni modeli tanıttı. Samsung akıllı monitör ailesine katılan yeni monitör modelleri Samsung'un görüntü kalitesini hem profesyonellere hem de bireysel kullanıcılara sunabilecek. Tanıtımı yapılacak iki monitörden Samsung 7 Serisi SC770 Dokunmatik Monitör Windows 8 ile çalışabilme özelliği ile dikkat çekerken 7 Serisi SC750 modeli şık, ince ve ergonomik tasarımla iyi görüntü kalitesini bir arada sunuyor. CES (Tüketici Elektroniği Fuarı)'in monitörler kategorisinde Yenilikçilik Ödülüne değer görülen monitorler 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek CES (Uluslararası Tüketici Elektronikleri) Fuarı'nda sergilendi.


Sayısı gittikçe artan genç profesyonellere ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel özelliklere sahip monitörler sunmaya büyük önem verdiklerini belirten Samsung Görüntüleme Cihazlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Jung-Hwan Kim yeni monitörlerle ilgili olarak "Yedi yıldır sektör lideri olan Samsung, kullanıcılara farklı bir tüketici deneyimi yaşatmak onlara uygun maliyetli son teknolojik özelliklere sahip monitörler sunmak amacıyla yeni teknolojiler araştırıyor." dedi.


7 Serisi Dokunmatik SC770 Modeli: Dokunmatik monitör


7 Serisi SC770 Dokunmatik Monitör, Samsung'un Windows 8 için optimize edilmiş ilk çoklu dokunmatik monitörü. Aynı anda maksimum 10 noktadan dokunmatik özelliği destekleyen monitörde kullanıcılar parmaklarını kullanarak nesneleri sürükleyebiliyor, döndürebiliyor ya da seçebiliyor.


SC770'in esnek ve ergonomik ayağı kullanıcıların tercihine göre kolayca ayarlanabiliyor ve dokunmatik özelliklerin rahatça kullanılabilmesi için 60 dereceye kadar yana yatabiliyor. Ayrıca, ultra ince çerçevesi ve geniş izleme açıları kullanıcıya gerçek anlamda sarmal bir izleme deneyimi yaşatıyor.


Tüm Konu: Samsung'dan yepyeni monitörler

Kaynak: www.chip.com.tr