Samsung Galaxy Gear için geri sayım başladı

CHIP Online
12-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un merakla beklenen akıllı saati, bu tarihte Türkiye'de satışa sunulacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -basladi_43146.html

Samsung Electronics, Samsung GALAXY deneyimini günlük yaşama daha da entegre edecek olan GALAXY Gear'ı Ekim ayında Türkiye'de satışa sunuyor. Giyilebilir teknolojide çığır açacak olan GALAXY Gear kullanıcılara benzersiz, entegre bir mobil deneyim vaat ediyor. Galaxy Gear, 799 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketiciye sunulacak.

Jet Siyah, Kahve Grisi, Vahşi Turuncu, Yulaf Beji, Gül Sarısı ve Limon Yeşili renklerinde satışa sunulacak olan Samsung GALAXY Gear; 1.63 inç Super AMOLED ekran (320 x 320) ve 1.9 megapiksel BSI sensörüne barındıran bir kameraya sahip.

Her an bağlantıda kalmanızı sağlayan Samsung GALAXY Gear sizi; çağrılar, metin mesajları, e-postalar hakkında bilgilendirir. Aynı zamanda bu mesajların ön izlemesini görüntüler ve size, mesajları okuma ya da göz ardı etme olanağı sunar. Galaxy Gear'ınızda bir e-posta uyarısı aldığınızda ve e-postayı görüntülemek istediğinizde, Galaxy Note'unuzu Galaxy Gear'a yaklaştırmanız yeterli. Smart Relay (Akıllı Görüntüleme) özelliği, yaklaştırdığınız anda Galaxy Note 3'te e-postanızı görüntülemenizi sağlar.

Ses ile kullanım

Samsung GALAXY Gear'da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonu elinizde tutmaya gerek kalmaksızın görüşmelerini yapabilirsiniz. Örneğin, bir yandan alışveriş torbalarınızı taşırken, diğer taraftan Galaxy Gear ile gelen aramalara yanıt verebilir, mesaj yazabilir, alarmınızı kurabilir ya da yeni takvim girişleri oluşturabilirsiniz.


Tüm Konu: Samsung Galaxy Gear için geri sayım başladı

Kaynak: www.chip.com.tr