Samsung Galaxy K Zoom'u denedik!

CHIP Online
02-05-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni "telefonlu kamerasını" elimize aldık ve denedik! Bakalım bu canavar, ne kadar iyi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sa ... -denedik_46894.html

Resimlerle: Ve karşınızda Galaxy S5!

Samsung, üst seviye kompakt kamerayla akıllı telefonu birleştiren yeni Galaxy K Zoom'uyla karşımızda. Samsung'un şimdiye kadarki kamera odaklı cihazlarından daha değerli olan Galaxy K Zoom, daha ince yapısı, lastikleştirilmiş arka kapağı ve güçlü donanımıyla Galaxy S5'e oldukça benziyor.


K Zoom'un tasarımını, onun bir Samsung ürünü olduğunu hemen belli ediyor. Son zamanlarda herhangi bir Samsung cihazını elinizde tuttuysanız, ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Telefonun arkası lastik yapıda olduğundan onu tutmanız oldukça kolay. Galaxy S4 Zoom'un en önemli sorunlarından bir tanesi, cebinize tam sığmasını engelleyecek kadar büyük olmasıydı. K Zoom'un boyu aslında daha uzun, ancak ortalama kalınlık olarak çok daha ince.


K Zoom'un hangi cebimizde olduğunu birkaç kez unuttuğumuz ve karıştırdığımız oldu - bu, keskin görünen fotoğraflar çekebilmek için onunla yaşayabileceğinizin bir göstergesi. 20.2mm'lik kalınlık, çoğu cebi ikiye katlasa da Samsung'un cihaza eklediği 10x optik zoom yeteneği, bazı fedakarlıklar yapabileceğiniz gösteriyor.


Tüm Konu: Samsung Galaxy K Zoom'u denedik!

Resimlerle: Ve karşınızda Galaxy S5!

Kaynak: www.chip.com.tr