Samsung Galaxy Note 3 Neo Özellikleri ve Resimleri

sarimakas1
01-03-2014, 15:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Phablet cihazlar ilk olarak Galaxy Note ile başlamıştı. Galaxy Note ailesinin 3. üyesi olan Galaxy Note 3'e yeni bir kardeş geldi. Yeni cihaz S Pen kalem deneyimini daha geniş kitleye yaymayı hedefliyor.

Şimdi Samsung'un yeni phablet cihazı Galaxy Note 3 Neo'nun özelliklerine ve kullanıcılarına sunduğu deneyimlere bakalım.

Air Command özelliği, beş farklı uygulama barındırıyor. Action Memo, S Pen'le yazdığınız metinleri tıklanabilir bağlantılara,aramalara,yeni rehber girilerine ve e-postalara çevirebiliyor.

Görselleriniz,videolarınız ve ses dosyalarınız artık karışmayacak. Scrapbook özelliği, dosyalarınızı düzenli bir şekilde ayırmanıza ve bunlara kolay bir şekilde erişmenize imkan tanıyacak.

My Magazine özelliği, Twitter, Facebook, Google+, Tumblr ve Pinterest içeriklerinizi, şık ve seçkin görünümlü bir dergi arayüzüne toplayıp kolayca görüntülemenizi sağlıyor.  Önerilen içerikleri de ekleyip, deneyiminizi geliştirmeniz mümkün.

5.5 inç büyüklüğündeki HD Super Amoled ekranı, canlı, parlak ve göz alıcı renkler sunarken, seyir keyfini azami seviyeye çekiyor. Çekeceğiniz 1080p videoların mükkemmel görüneceğinden şüpheniz olmasın.

Samsung Galaxy Note 3 Neo'nun diğer teknik özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz: 8 megapiksel arka, 2 megapiksel ön kamera, 4 çekirdekli 1.3 Ghz işlemci, Android işletim sistemi, 2 Gb ram, 16 Gb dahili hafıza, arttırılabilir hafıza, 3100mAh batarya, siyah,beyaz ve yeşil renk seçenekleri.

Galaxy Note 3 Resimleri