Samsung Galaxy Note 5 (dr.fone)(root?)

Doruk Topcu
25-12-2017, 20:52   |  #1  
Doruk Topcu avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar.

Dün telefondaki resimleri bilgisayara kes yapıştır yaparken işlem uzun sürdüğü için vageçip teker teker atmak istedim fakat bir anda bütün resimlerim kayboldu. Panik halinde veri kurtarma uygulamalarını denemeye başladım. Wondershare Dr. Fone'u buldum. Windowsa kurdum telefonu bağladın, USB hata ayıklamayı açtım ve işlemlerine devam etmesi için onay verdim. Telefon kapandı bir şey indirdi yeniden açıldı. Neyse sonra bilgisayardan taradı telefonu, kaybolan hiçbir veriyi bulmadı.

Üstüne"yetkisiz işlemler algılandı bunları geri almak için telefonu yeniden başlatın" diye bir bildirim gelmeye başladı. Telefonu yeniden başlatıyoruz ama yeniden gelmeye devam ediyor bu.

Yapıkredinin mobil uygulamasınu indirdik uygulama telefonda root ve ya jailbreak olduğunu ve kullanmanın güvenlik açısından zararlı olabileceğini söyledi.
dr. fone benim telefonumu rootladı mı yani? bu hatadan nasıl kurtuluruz? samsung garanti dışı mı kaldık? telefonu sıfırlamak bu sorunu çözer mi? servise götürmek en mantıklısı mı?

Eğer telefonda böyle bi veri kurtarma işlemi yapacaksanız EaseUs Mobisaver işinizi görür ben onunla buldum fotoğrafları fakat bu knox bildirimiyle uğraşıyoruz şimdi de telefonu inşallah rootlamamışızdır...

Eğer bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar, iyi akşamlar..

Sistem Bilgilerim
sharapova
03-06-2018, 19:10   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Merhaba size bir sorum olacak ben de benzer bir sorun yaşadım telefonumdaki bilgileri yedeklemeye çalışıyorum fakat Dr. Fone programında bir türlü ilerleyemedim. USB hata ayıklamayı açtıktan sonrası gelmiyor USB debugging sorunu ile kalıyor ekran. Zaten telefonda zar zor işlem yapabiliyorum sürekli kapanıyor. Bu konuda eksik yaptığım birşey mi var acaba yardımcı olabilir misiniz ?