Samsung Galaxy Q: Tablet mi, telefon mu?

CHIP Online
19-07-2011, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy ve Galaxy S II derken, Samsung'un Galaxy Q'su da nete sızdı. Ama Q, diğerlerinden çok farklı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sams ... lefon-mu_28113.html

Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!

Bu bir tablet mi, yoksa akıllı telefon mu? Samsung akıllı telefon ve tablet dünyasında her alana el atmaya niyetli gibi görünüyor. Dar bütçeler için Galaxy Apollo ve Europa'dan başlayıp içinde ne ararsanız bulabileceğiniz Galaxy S II'ye kadar her aralıkta ürün sunan firma tablet dünyasına da Galaxy Tab 10.1 ile girerek tüm açıkları kapatmaya niyetlenmişti.

Ancak AndroidCommunity.com tarafından ortaya atılan yeni bir iddia var. Samsung Galaxy Q modelinin mobil telefonla tablet arasında bir yere oturacağı iddia ediliyor.  Bu yeni aygıtın dev gibi bir 5.3 inçlik ekranı olacağı ve hem tablet hem telefon isteyenlere hitap edeceği, ekranın Super AMOLED Plus olacağı ve ultra ince bir tasarıma sahip olacağı da verilen bilgiler arasında. Yahoo News Korea'dan alınan bilgiye göre Q serisinin 3G/WCDMA ve 4G/LTE sürümleri olacak.

Adında Tab sözcüğünün geçmemesi ürünün daha çok telefon tarzı kullanımı hedeflediğini gösteriyor. Telefonun hangi Android sürümünün kullanılacağı bildirilmemekle beraber çıkış tarihi göz önüne alınırsa Ice Cream Sandwich (4.0) olma ihtimali var. Ürünün ilk yüzünü göstereceği günün Eylül ayında IFA fuarında olacağı da iddialar arasında...


Tüm konu: Samsung Galaxy Q: Tablet mi, telefon mu?

Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Geleceğin iletişim aracı cep telefonu mu, tablet mi?