Samsung Galaxy S II Türkiye'de!

CHIP Online
27-06-2011, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un çift çekirdekli Android bombası, Türk kullanıcılarla buluştu! İşte cihazın özellikleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sams ... rkiye-de_27748.html


Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!

Samsung'un iddialı akıllı telefonu Galaxy S II, 1.699 TL satış fiyatı ile Türkiye pazarında, Samsung'un bütün satış kanalları aracılığıyla, geçtiğimiz hafta itibariyle kullanıcılar ile buluştu.

Akıllı telefon kullanıcılarının tüm dünyada merakla beklediği Galaxy S II, Samsung'un son dönemde geliştirdiği en güçlü ve en iddialı telefon olma özelliğini taşıyor. Güney Kore'de pazara sunulduğu ilk ayda 1 milyonu aşan satış rakamına ulaşan Galaxy S II, Avrupa pazarında da yüksek satış rakamları kaydediyor. Galaxy S II'nin Türkiye'de de büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

İnce ve üstün ekran deneyimi  

Yalnızca 8.49 mm inceliğinde ve 116 g. ağırlığında olan Galaxy S II'de 4.3 inç (4.27 gerçek boyut) Super AMOLED Plus ekran yer alıyor. Bu ekran gelişmiş renk seçenekleri ve etkin enerji tüketimi ile öne çıkıyor. Ekranın boyutu, Samsung'un satış rekorları kıran Galaxy S modelinin ekranına oranla yüzde 14 daha büyük. Bu ekranda kristal berraklığında, canlı renklerle görüntüleme deneyimi için daha yüksek piksel altı çözünürlük özelliği yer alıyor. Kullanılan yeni organik malzemeler fotoğraf görüntülemede ve video oynatmada çok daha gerçekçi deneyim sunuyor, üstelik pil ömrünü de kısaltmıyor.

Galaxy S II'nin ön yüzünde bulunan ve görüntülü görüşme olanağı sunan 2 megapiksel kamerasının yanı sıra, arka yüzünde üstün kalite fotoğraf ve video çekimi sağlayan 8 megapiksel kamerası bulunuyor.

Tüm konu: Samsung Galaxy S II Türkiye'de!

Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galaxy S II'ye geçmeyi düşünüyorsanız, hangi telefondan ona geçeceksiniz?