Samsung Galaxy S5'i tanıttı

ilkercindik
10-04-2014, 23:07   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
225 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007


Telefonunuza tamamen entegre bir mobil deneyim sağlayan Gear 2 ve aktif hayata önem verenlerin kişisel egzersiz koçu olmaya aday Gear Fit, giyilebilir teknoloji dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

Samsung Electronics, tüketicilerin merakla beklediği yeni nesil Galaxy S5'in yanı sıra, giyilebilir teknolojinin özgürlüğünü, kolaylığını ve tarzını bir üst seviyeye taşıyan Gear 2 ve Gear Fit'i tanıttı. 

Tüketiciler için önemli olan noktalara odaklanarak geliştirilen yeni Galaxy S5, sağlıklı bir yaşam için geliştirilmiş fitness özelliklerini, gelişmiş kamera işlevlerini ve gelişmiş cihaz koruma özelliklerini, şık bir tasarımla bir araya getiriyor. Samsung Gear 2 ve Gear Fit ise en iyi giyilebilir teknoloji deneyimini sağlamak üzere, tüketicilere tamamen entegre bir mobil yaklaşım sunuyor. 

'Kömür Siyah'ı ve 'Parlak Beyaz'ı takiben, 'Elektrik Mavi'si ve 'Bakır Altın' renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Galaxy S5'in tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı; 16 GB için 2.199 TL, 32 GB için 2.299 TL olarak belirlendi. 'Kömür Siyahı', 'Altın Kahverengi' ve 'Turuncu' renk seçeneklerine sahip Gear 2 799 TL ve Siyah, Turuncu ve Gri renklerde tüketiciyle buluşacak Gear Fit ise 549 TL'lik tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile sunulacak. 


Devamı;

http://www.teknolojiadam.com/samsung-galaxy-s5i-tanitti-2642