Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Tutar mı ?

xalpay
10-04-2015, 08:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2015

evet arkadaşlar marketlerde standarları oluşturulmuştu inceleme fırsatım oldu

- s6 edge hiç hoşuma gitmedi bükük kenarları sürekli elinizin dokunmatik ekrana teması demek çok kullanışlı gelmed

- normal s6 sı çerçevesi gayet başarılı fakat arka bölümünde cam misali olması ve kamerasının çıkıntı olarak kalması hoşuma gitmedi arkası deri olan s4 ve s5 lerin tasarımı daha iyiydi gibi onlarında çerçevesi kötüydü

siz nasıl buldunuz ?

ParaMedic
10-04-2015, 19:19   |  #2  
ParaMedic avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2011

Benim gördüğüm, S5'e göre S6 biraz iPhone özelliklerine doğru kaymış. Bataryaları çıkmıyor mesela S6 ve S6 Edge'in, hafıza kartı da takılamıyor. Tasarım konusunda da iPhone 6'ya benzemişler. S6'nın kamerasındaki çıkıntı görüntü anlamında kötü dursa da ortalama kullanıcı muhtemelen S6'yı koruyucu bir kılıfla kullanacağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum, fakat kılıfsız kullanınca sırf telefonun geri kalanına göre çıkıntılı olduğu için kırılabiliyormuş, internetteki bir review videosunda izlemiştim. S6 Edge almakta çok büyük bir artı görmüyorum zira telefonun curved kısmı Note Edge'deki kadar işlevsel değil. Tasarım olarak daha şık evet ama benim gördüğüm tek gerçek kullanımı telefon yüzüstü duruyorsa birisi aradığında curved tarafından renkli ışık verilmesi, o kadar. Ekstra 300 (veya her ne kadarsa) lirayı S6 Edge almak yerine S6'nın bir üst hafızalı modelini almak için harcamak daha mantıklı gibi.

Samsung S5'te yaptığı hataları S6 ile çok güzel kapatmış gibi duruyor. Bence tutar. Hatta daha iPhone 6 çıkalı birkaç ay olduğunu düşünüp ön siparişlere bakacak olursak, şimdiden tuttu gibi.