Samsung Galaxy S9 Cep Telefonu

seto__
02-10-2020, 15:42   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
866 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Kurulduğu günden yana dünyanın teknoloji devlerinden biri olmaya devam eden Samsung birçok alanda başarılarına başarı katar. Gelişmiş birçok elektronik ürünü sayesinde kullanıcılarına eşsiz deneyimler kazandırır. Son teknolojiye sahip olan cihazları kullanıcılar tarafından ilgi ve beğeni ile tercih edilir. Serilerine olağanüstü yeni modelleri ekleyerek iddiasını her zaman sürdürür. Son modellerinden biri olan Samsung Galaxy S9 güçlü tasarımı ile dünyada en çok rağbet gören cep telefonlarının başında gelir.

Çarpıcı Deneyimler Yaşatan Samsung Galaxy S9

Ön kesiminde bulunan 5.8 genişliğindeki Super AMOLED ekran sayesinde benzersiz görüntülere ulaşabilirken çizilmeye dirençli camı güvenli ve uzun vadeli bir kullanım sağlar. Ağırlığının sadece 163 gram olması ve inceliği kullanımını daha da kolaylaştırırken yuvarlak, bombeli ve çerçevesiz tasarımı duruşuna zariflik katar. Aynı zamanda altın, gri, mor, siyah gibi renk seçenekleri de sizlere sunularak hayal ettiğiniz gibi bir telefona ulaşabilmeniz amaçlanır. Optik görüntü sabitleme özelliğine ve 12 MP çözünürlüğe sahip olan arka kamerası yüksek kalitedeki fotoğraf ve videolara erişebilmenizi sağlar. Işığın yetersiz kaldığı ortamlarda bile flaş özelliği ile rahat ve konforlu bir şekilde çekimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 8 MP çözünürlüğündeki ön kamerası ile net ve odaklı öz çekimlere ulaşabilirsiniz. Parmak izi ve yüz tanıma gibi nitelikleri ile son derece güvenliğe sahip olan cep telefonu kişisel ve özel verilerinize bir başkasının erişimini engeller.

Şaşırtıcı Teknik Nitelikleri ile Samsung Galaxy S9

64 GB’lik depolama alanı ile kişisel bilgilerinizi, dikkat çekici video ve fotoğraflarınızı güvenilir bir şekilde saklayabilirsiniz. Alanın yetersiz kaldığı durumlarda ise tercihinize göre hafıza kartları ile cihazın kapasitesini 400 GB’ye kadar arttırabilme imkanına sahipsiniz. Yaşamınızı daha coşkulu kılmak isteyen Samsung Galaxy S9 ile yüzünüzü tanıtıp size özgün emoji veya GIF yaratabilirsiniz. Ayrıca Multitouch özelliğinin olması ekrana aynı zamanda birden fazla dokunma işlevini gerçekleştirebilmenizi sağlar. Sizin telefon kullanımınızı kolaylaştıran faktördür. Samsung Galaxy S9’un birbirinden inanılmaz özelliklerinin yanında da sizleri hayrete düşürecek sıvı temasına karşı gösterdiği direnç bulunur. 1.5 metre derinliğe kadar yaklaşık 30 dakika boyunca dayanıklılık gösterir. RAM’i 4 GB’dir. Bu da telefon çalışma hızını etkiler. 3000 mAh bataryaya sahip olan telefonunuzun ömrünü uzatır ve şarjın hızlı tükenmesi gibi sorunlarınızı ortadan kaldırır. Samsung Galaxy S9 sizlere bataryasının yanında hızlı şarj etme imkanını tanır. Böylelikle dışarda, iş yerinde, acil durumlarda kısacası her yerde her zaman yanınızda olur.

Bir Telefondan Fazlası: Samsung Galaxy S9 ile Tanışın!

Samsung, büyük başarı yakaladığı S serisine bir yenisini daha ekleyerek Galaxy S9’u 2018 yılında 4 farklı renk seçeneği ile S severler ile buluşturdu. Çok satan ve beğenilen bu serinin geliştirilmiş ve özelleştirilmiş yeni özellikleri ile yaşamınıza farklı bir bakış açısı getireceğiniz şüphesiz.


  • Gerçek dokunuşların keyfini çıkarın!

5,8 inç ve 2960 x 1440 Quad HD+ ana ekran çözünürlüğü ile gerçekçi ve net dokunuşları hissedebilir, kullandığınız uygulamalarda ve fotoğraf/videolarda yüksek performansın keyfini çıkartabilirsiniz.


  • Geniş depolama imkânı!

Samsung Galaxy S9; 4 GB Ram, 64 GB Rom, 50.3 GB kullanılabilir hafızası ile geniş bir depolama fırsatını sizlere sunmaktadır. Dilerseniz depolama alanınızı MicroSD kart ile 400 GB’a kadar yükseltebilir, dosyalarınızı silme ya da aktarma derdi olmadan saklayabilirsiniz.


  • Hep sizinle!

3300 mAh batarya kapasitesine sahip Samsung Galaxy S9, uzun pil ömrü ile kullanıcılarını yarı yolda bırakmayarak, etkin kullanım sağlamaktadır. Farklı güç tasarruf modları ile bu süreyi uzatmanız mümkün.


  • Profesyonel çekimler!

12 MP arka, 8 MP ön kamera çözünürlüğü sayesinde profesyonel fotoğraf makinalarını aratmayacak kareler yakalayabilir, fotoğraf ve videolarınızla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Manuel ayarlamalar ile profesyonel çekimler yapabilir, çeşitli filtre seçenekleri ile kolaylıkla fotoğrafınızı biçimlendirebilirsiniz.


  • Her an yanınızda!

Samsung Galaxy S9; 22 saate kadar konuşma, 14 saate kadar internet kullanımı, 16 saate kadar video oynatma, 80 saate kadar müzik dinleme imkânı ile kesintisiz bir kullanım deneyimi sunarak kullanıcıların beklentilerini karşılamaktadır.


  • Sudan korkmayın!

Samsung Galaxy S9, suya ve toza dayanıklı yeni özelliği ile seriyi bambaşka bir boyuta taşımaktadır. IP68 sertifikasına sahip olan Galaxy S9, 3 metre derinliğe kadar suda dayanıklılık göstermektedir.


  • Açılış size özel olsun!

Samsung Galaxy S9, arka kapağında yer alan parmak okuyucu sensörü ile kullanıcılarına hem güvenli bir kilit imkânı hem de kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Teknik Özellikler:


  • 147.7 mm boy, 68.7 mm en, 8.5 mm kalınlık, 163 gr ağırlık
  • Exynos 9 Series 9810 işlemci
  • İşletim sistemi Android 8.0 (Oreo)
  • 4.5 G uyumlu



dumanduman34
09-12-2020, 02:40   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Valla ben kullanıyorum 3 senedir. ekran yanması dışında pek bir sıkıntı görünmüyor şuan için ama bu su geçirmzlik olayını ben hala tam anlayamadım. Suya girdikten sonra ne sarj oluyor. ne kulaklık düzgün çalışıyor. Hatta telefonla konusurken bile bazen  ses problem yapıyor. Yinede devamı s20 olacak gibi bakalım.