Samsung, Galaxy Tab S ile geliyor!

CHIP Online
30-05-2014, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un internete sızan yeni Galaxy bombasında, görmeye alışık olmadığımız bir özellik gizli!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -geliyor_47403.html

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Bu fotoğraf, Samsung'un henüz duyurulmayan Galaxy Tab S tabletine ait olabilir. Samsung tarafından şu an sır gibi saklanan tablet, eğer sızıntılar doğruysa tanıtıldığında bu defa OLED teknolojisiyle karşımıza çıkacak.


Son dört yıldır cihazlarında OLED teknolojisini kullanan ve bunu sürekli geliştiren Samsung, Super AMOLED, Super AMOLED Plus ve Super AMOLED HD ekranlarla özellikle akıllı telefonlarına hayat veriyor. Ancak tablet tarafında nedense bu teknolojiye sırt çeviren Samsung'un buna tek istisna yaratan tableti, 2012 yılında piyasaya sürülen Galaxy Tab 7.7 oldu. Bu defa fotoğraftaki Galaxy Tab S ile onca zaman sonra bir kez daha OLED teknolojisine dönecek olan Samsung, tablette 2.560 x 1.600 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekrana yer verecek. Böylece 10 inçlik tabletler arasında yüksek çözünürlüğe sahip modellerden biei olabilecek olan Galaxy Tab S, donanım detaylarıyla da sızdı.


Sızan bilgilere göre Galaxy Tab S, Exynox 5420 işlemciyle gelecek. İçeriğinde çift ünite bulunduran Exynox 5420, dört çekirdekli 1.9 GHz hızında çalışan Cortex-A15 ve yine dört çekirdekli 1.3 GHz hızında Cortex-A7'yi bir arada bulunduruyor. 8 megapiksel ana kameraya ve 2.1 megapiksel ön kameraya sahip  olması beklenen tablet, aynı zamanda 4G LTE desteği de sunacak. Tabletin elbette özelleştirilmiş bir Android 4.4 KitKat sürümüyle gelmesi bekleniyor.


Galaxy Tab S hakkında sızan bilgiler şimdilik bu kadar. Ancak tabletin Haziran'ın 12'sinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Tüm Konu: Samsung, Galaxy Tab S ile geliyor!

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Kaynak: www.chip.com.tr