Samsung, geliştiricileri ilk kez topluyor!

CHIP Online
24-07-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın her sene düzenlediği bu önemli etkinliği artık Samsung da yapacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... topluyor_41673.html

Samsung, Ekim ayında ilk kez geliştiriciler konferansı düzenleyecek. Samsung'un duyurusunu yaptığı iki günlük konferans, Samsung'un geniş katılımlı ilk geliştiriciler konferansı olacak.


27-29 Ekim tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek etkinlik için bir de web sayfası oluşturuldu. İlgili sayfaya bu adresten ulaşmanız mümkün.


Samsung'un açıklamalarına göre konferans her platformda dijital yaşamı destekleyen uygulamaları ve teknolojileri odağına alacak.


Samsung akıllı telefonlardan Blu-Ray yazıcılara, telefondan PC'ye çok genş spekturumlu ürün gamına sahip olduğu için, tüm bu platformları etkileyecek uygulama ve teknolojiler üzerinde çalışan geliştiricilerin bir araya gelmesi, teknoloji dünyasında yepyeni olasılıkların karşımıza çıkabilmesi anlamına geliyor.


Samsung konfernasına geliştiriciler tarafından geniş çaplı katılım olması bekleniyor. Samsung'un bu adımı aynı zamanda, kendi geliştiriciler ekosistemine büyük önem veren Apple'a karşı atılmış çok önemli bir adım olarak yorumlanıyor.

Tüm Konu: Samsung, geliştiricileri ilk kez topluyor!

Kaynak: www.chip.com.tr