Samsung NX30 Türkiye'de satışa sunuldu!

CHIP Online
03-04-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kısa süre önce dünya çapında tanıtımı gerçekleştirilen Samsung NX30, Türk kullanıcılarla buluştu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -sunuldu_46340.html

Samsung Electronics tarafından Türkiye pazarına sunulan NX30, tüm koşullarda en başarılı kareleri yakalamanız için tasarlandı. NX30, profesyonel tasarımının yanı sıra, hız ve performansı birleştirerek iyi sonuçlara imza atıyor.

İyi görüntü kalitesi

Gelişmiş "20,3MP APS-C CMOS Sensor" ile zengin renk doygunluğuna sahip yüksek kaliteli görüntüler elde etmek, yeni Samsung NX30'la mümkün. Keskin detaylar ve doygun renklerle mükemmel görüntüler için ideal olan bu geniş sensörle, profesyonel sonuçlar elde etmek son derece kolay. Samsung'un hızı artıran ve doğru otomatik odaklamayı güçlendiren "NX AF System II sistemine sahip olan NX30, hızlı hareket eden nesneler de dâhil olmak üzere, gündelik hayatın güzelliklerini kolaylıkla yakalamanıza yardımcı oluyor.

NX30'un hızlı 1/8000 saniyelik enstantane hızı ve saniyede 9 karelik (FPS) sürekli çekim özelliği sayesinde, kısa sürede net kareler yakalamak mümkün. XGA, 2.359K nokta çözünürlük değerinde hareket ettirilebilir elektronik vizöre sahip olan NX30, farklı görüş açıları yakalamayı da oldukça kolay bir hale getiriyor. Kalabalığın görüntü alınmasını engellediği durumlarda ya da daha yaratıcı bir açı yakalanmak istendiğinde, 80 derece döndürülebilen bu vizör, farklı perspektiflerin yakalanmasını da kolaylaştırıyor.

Akıllı Bağlantı: Tag&Go

Samsung'un "Smart Camera" teknolojisi ile üretilen NX30'un, NFC ve Wi-Fi gibi gelişmiş bağlantı özellikleri de ilgi çekici. "Tag&Go" özelliği, kullanıcıların tek dokunuşla karelerini anında ve hızla paylaşmalarını sağlarken, NX30'u NFC özelliğine sahip akıllı telefon ve tabletlerle de kolayca eşleştiriyor.

NX30'un "Photo Beam" özelliği ile görseller, herhangi bir konfigürasyona gerek kalmaksızın sadece dokunarak akıllı telefon veya tablete yüklenebiliyor. Kullanıcılar, "MobileLink" ile tek seferde dört farklı akıllı cihaza gönderecekleri birden fazla görüntüyü seçebiliyor. "Otomatik paylaşım" özelliği ile çektiğiniz fotoğrafları anında akıllı telefon veya tabletinize aktarıyor ve "Mobil VizorPro" özelliğiyle NX30'un çekim ayarlarının akıllı telefondan yapılabilmesini sağlıyor.


Tüm Konu: Samsung NX30 Türkiye'de satışa sunuldu!

Kaynak: www.chip.com.tr