Samsung NX300 CES 2013'de tanıtılıyor

CHIP Online
07-01-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, her yerde ve iyi bir görüntü kalitesi yakalamak üzere tasarladığı yeni kamerasını tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... itiliyor_37985.html

Samsung Electronics, başarılı NX serisinin yeni amiral gemisi modeli NX300'ün lansmanını yaptı. Her an iyi çekim yapma olanağı sağlayan NX300 gelişmiş özellikleri, işlevselliği ve stilinin olağanüstü birleşimi ile kompakt sistem fotoğraf makinelerinde bir kez daha çıtayı yükseltiyor.


Samsung ayrıca hem fotoğraf, hem de mükemmel 3D kalitesinde Full HD film çekimi yapabilen ilk tek objektifli 3D sistemi olan NX 45mm F1.8 2D/3D objektifin de tanıtımını gerçekleştirdi.Samsung Electronics Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Dijital Görüntüleme Bölümü Müdürü Myoung Sup Han şunları söyledi: "2010 yılındaki lansmanından itibaren herkese en iyi dijital görüntü teknolojisini sunan ve bunu yaparken stilden ödün vermeyen Samsung NX Sistemi yenilik ve tasarımın diğer adı olmuştur. NX300 tüm bunları daha da ileri bir noktaya taşıyor. Bu fotoğraf makinesi, sahip olduğu gelişmiş fotoğraf özelliklerinin sağladığı inanılmaz hız ve hassasiyetin yanı sıra gerçekten kullanıcıyı merkeze alarak oluşturulmuştur ve yeni sürüm SMART Camera işlevleri ile çekim yapıp paylaşmayı kolay ve zahmetsiz bir hale getirmiştir. Ayrıca NX300 ile ilk tek lensli 3D sistemi sunmaktan da gurur duyuyoruz; bu sistem tüm kullanıcılara yeni bir 3D fotoğraf ve video kayıt dünyasının kapılarını açıyor."


Yüksek kalitede çekim


NX300'ün olağanüstü görüntüleme performansının arkasında, sahip olduğu yeni 20,3 Megapiksellik APS-CMOS sensörü bulunuyor. Yüksek kalitede ayrıntılı görüntüler yakalayabilen bu sensör, tüm ışık koşullarında keskin, canlı ve net görüntüler sunuyor. Sahip olduğu geniş ISO aralığı (ISO100-25600) performansı daha da ileri bir noktaya taşıyarak kullanıcılara en karanlık ışık şartları altında bile dengeli resimler çekme olanağı sunan NX300, yeni Hibrit Otomatik Odaklama (AF) sistemi ile de hızlı ve hassas bir faz ve kontrast algılaması sağlıyor. Ayrıca NX300'de bulunan 1/6000 saniyelik deklanşör hızı ve saniyede   9 karelik sürekli çekim modu ile çekim yaparken bir anı bile kaçırmazsınız.


Samsung'un başka yerde bulunmayan ve kendi geliştirdiği DRIMe IV görüntüleme motoru hız ve görüntü kalitesi konularında olağanüstü gelişmeler sunuyor. DRIMe IV görüntüleme motoru daha iyi bir renk canlandırması ve daha büyük bir gürültü giderme sağlarken, Samsung'un yeni 45mm 2D/3D objektifi ile bir arada kullanıldığında hem 2D hem de 3D olarak 1080p Full HD video kaydı desteğini de sunuyor.


NX300'in sahip olduğu 84mm (3,31") AMOLED ekran ile fotoğraf çekmek ve çekilmiş fotoğrafları incelemek bir zevk haline geliyor.  Hibrit dokunmatik ekran ve 5 yönlü tuş arayüzü ile basit ve sezgisel bir kullanıma sahip olan NX300'ün bükülebilir ekranı dar veya geniş açılardan çekim yapabilmenizi ve dünyayı kendi seçtiğiniz açıdan yakalayabilmenizi sağlıyor.


Tüm Konu: Samsung NX300 CES 2013'de tanıtılıyor

Kaynak: www.chip.com.tr