Samsung reklamları, Apple'ı "çıldırttı!"

CHIP Online
08-04-2014, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un rakibi Apple'ı hedef alan "sivri" reklamları, bakın Apple'ı nasıl çileden çıkartmış...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... ildirtti_46379.html

Resimlerle: Samsung'un Galaxy S4 ailesi

Samsung, son birkaç senedir reklamlarıyla Apple'ın takıntılı hayranlarını acımasızca eğlence konusu yapıyor. Samsung'a göre bu reklamlar, Apple'ın pazarlama bölümünün başındaki Phil Schiller'ı "keçileri kaçırma" noktasına getirmiş durumda.


The Verge'ün ortaya çıkardığı bilgilere göre bu gerçekler, Samsung'un Apple ile olan yasal savaşıyla ilgili belgelerinde açığa çıktı. Verge'e göre Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan hukuk firmasından Samsung'u mahkemede temsil eden John Quinn, şu sözleri kullandı: "Size daha önce ortaya çıkmamış, Apple'ın rakibi Android'den, özellikle de Samsung'tan nasıl endişe duyduğunu gösteren Apple'ın şirket içi belgelerini göstereceğiz." "Bu yeni, keskin pazarlama stratejisi... Bu, Apple'ı çılgına döndürdü."


Schiller, kendi pazarlama takımına gönderdiği e-postada, Samsung'un yeni reklam taktiklerini detaylarıyla anlatan "Apple, Samsung'a karşı soğukkanlılığını kayıp mı etti?" başlıklı bir Wall Street Journal makalesini gösterdi ve şöyle devam etti: "Bunu döndürmek için yapmamız gereken çok iş var."


İddialara göre Schiller, endişelerini Apple CEO'su Tim Cook'a bile taşıdı ve reklam firmalarını değiştirerek Samsung'un saldırılarına karşılık vermeyi önerdi.

Tüm Konu: Samsung reklamları, Apple'ı "çıldırttı!"

Resimlerle: Samsung'un Galaxy S4 ailesi

Kaynak: www.chip.com.tr