Samsung, saatten fazlasını istiyor!

CHIP Online
26-05-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Akıllı saatler size göre olmayabilir. Ama Samsung'un planı, sizi bu fikrinizden vazgeçirtebilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -istiyor_47349.html

Resimlerle: 21 akıllı saat ve fitness bandı!

Wall Street Journal'in duyumuna göre, Samsung ilgi gören akıllı saati Gear'in aynı zamanda bağımsız bir telefon olarak kullanılabilmesi için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.


Kol saatinin aynı zamanda minik bir telefon olarak da kullanılabilmesini isteyen Samsung, böylece Gear'in, sıradan bir telefonun yapabildiği her şeyi yapabilmesini sağlayacak. Aynı zamanda bir kalp monitörü olarak da çalışacak olan yeni nesil Gear'in, benzer özelliklere sahip olacağı tahmin edilen Apple'ın iWatch'ına rakip olarak tasarlandığı da tahmin ediliyor.


Samsung'un yeni akıllı saat / telefonunun, yine Samsung'a ait olan Tizen işletim sistemini kullanacağı söyleniyor. Böylece Samsung, Android ekosistemi dışında bir ürün daha geliştirmiş olacak. Samsung'un Tizen'e yaptığı büyük yatırım düşünüldüğünde, çok da şaşırtıcı bir durum olmasa gerek...


Bu bilgi, güvenilir kaynaklardan gelmiş olsa da, Samsung henüz resmi bir açıklama yapmış değil ve konu tamamen bir dedikodu olarak kabul ediliyor. Yine de Apple'ın bu yıl duyurması beklenen iWatch'ına karşı Samsung'un da daha güçlü ve sansasyonel bir Gear ile ortaya çıkması hiç sürpriz olmayacak.

Tüm Konu: Samsung, saatten fazlasını istiyor!

Resimlerle: 21 akıllı saat ve fitness bandı!

Kaynak: www.chip.com.tr