Samsung subwoofer ile evde sinema keyfi!

CHIP Online
31-07-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni soundbar'ı, ev sinemanızın ses ihtiyacını karşılayacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... ma-keyfi_41781.html

Samsung'un lamba amfili teknolojisi sayesinde ürettiği Soundbar, ses kalitesi ile kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. HW-F751, hem Samsung Smart TV, hem de subwoofer'a kablosuz bağlantı imkânı sağlayarak, kristal bir ses deneyimi ile işlevselliği, ustalıkla bir araya getiriyor.


Ses cihazları meraklılarını memnun etmek ve saf bir dinleme deneyimi üretmek adına geliştirilen kablosuz Soundbar HW-F751, lambalı amfinin zengin ses performansını elde etmek için, Samsung'un özel hibrid vakumlu tüp amplifikatör teknolojisi ile dijital amplifikatör berraklığını birleştiriyor.


Doğal bir ses deneyimi


Daha önceleri sadece premium ses ürünlerinde kullanılabilen lamba amplifikatörleri, daha doğal sesler sundukları için müzik tutkunları tarafından beğenilmekte fakat sesler bazen bozulmaya tabi olabilmekteydi. Buna karşın dijital amplifikatörler net bir ses çıkışı dağıtır, daha fazla enerji verimliliği sağlar ve daha küçük form faktöre sığardı.


Lambalı sistemini ön amplifikatörde kullanırken, güç amplifikatörü ise Soundbar'ın ince ve teknolojik gövdesini korumak için dijital bir sistemle donatıldı. Bu birleşim sayesinde Samsung, ana ses ürünleri için ses kalitesinde iyi bir teknoloji sunuyor.


Tüm Konu: Samsung subwoofer ile evde sinema keyfi!

Kaynak: www.chip.com.tr