Samsung'tan harekete duyarlı kumanda!

CHIP Online
13-02-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un Smart TV'ler için geliştirdiği akıllı kumanda, kontrolünüzü daha da kolaylaştırıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -kumanda_45381.html

Samsung Electronics, daha hızlı ve daha işlevsel erişim özellikleri ile birlikte tasarımıyla da yenilenen "2014 Samsung Akıllı Kumanda" ile, gelişmiş bir Smart TV uzaktan kumanda çözümü sunuyor.

"2014 Samsung Akıllı Kumanda" ile internet üzerinden video izleyen kullanıcıların daha konforlu bir şekilde içerik seçimi yapabilmesi sağlanırken, kullanıcı hareketlerine daha hızlı odaklanabilen hareket tanıma özelliği de yeni düğmeli konsol ve touchpad'le birleştirildi.

Kullanıcılar hareket algılama sistemiyle, Smart TV ekranında listelenen "Film/Dizi/App" menüleri arasında, kolayca geçiş yapabilecek. Ayrıca, cihazın dört yön tuşu ile istenilen içeriğe kolayca erişmek de mümkün olacak. Akıllı Kumanda kullanıcıları, Samsung Smart Hub panelleriyle içerik listelerine erişirken, uzaktan kumandalarının touchpad'ini kullanarak, kitap sayfası çevirir gibi, sayfalar arasında geçiş de yapabilecekler.

"2014 Akıllı Kumanda"da ayrıca, web siteleri ya da video içeriklerinde daha hızlı ve konforlu arama yapmayı sağlayan "Sesli Etkileşim" özelliği de yer alıyor. Kullanıcıların, diledikleri içeriğe anında erişmek için uzaktan kumandaya sesli komut vermeleri yeterli olacak.


Tüm Konu: Samsung'tan harekete duyarlı kumanda!

Kaynak: www.chip.com.tr