Samsung'tan özel bir web sitesi!

CHIP Online
12-05-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, tasarım çalışmalarına ilham veren içeriklerin sergileneceği web sitesini açtı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... b-sitesi_47090.html

Samsung Electronics, tasarım çalışmalarına ilham veren yaratıcı süreçlerin sergileneceği web sitesini hayata geçirdi. Bu özel web sitesi, Samsung'un tasarım felsefesi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için ideal bir kaynak oluşturuyor. Bunun yanı sıra sitede, yeni ürünlerin tasarım süreçlerine ve unsurlarına ilişkin değerlendirmeler de yer alıyor.

Sitenin; Ürün Hikayeleri, İlginç Hikayeler ve Hakkımızda bölümlerinde tüketiciler farklı bilgilere ulaşabiliyor..Ürün Hikayeleri bölümünde; ürünler hakkında bilgiler, kullanıcı deneyimleri ve servis tasarımları gibi çeşitli konular ele alınıyor. İlginç Hikayeler bölümünde ise; deneysel tasarım hikayeleri ve sanatçılarla yapılan ortak çalışmalara yer veriliyor. Ayrıca, Kore'nin başkenti Seul'da düzenlenen Yaşayan Tasarım Fuarı ve İtalya'nın Milano şehrindeki Mobilya Fuarı gibi etkinlikler üzerinden Samsung'un tasarım geleneği anlatılıyor. Hakkımızda sayfasında ise; Samsung'un tasarım sürecini yönlendiren etkenler, ödül kazanan çalışmalar ve tasarım dünyasındaki en yeni gelişmeler paylaşılıyor.

Samsung Electronics Genel Müdür Yardımcısı ve Tasarım Strateji Grubu Başkanı DongHoon Chang konuyla ilgili değerlendirmesinde; "Dünyada yaşam tarzı çeşitliliği artarken, insanların satın alacakları ürünleri seçme ve değerlendirme yöntemleri de değişti. Tüketicilerin satın alma kararlarında tasarım belirkeyici etken olmuş durumda. Samsung'un ürün inovasyon çalışmaları da, bu talebi karşılamak üzere gelişmeye devam ediyor. Alıcı kitlemiz, ürünlerimizin tasarımının nasıl ve kimler tarafından yapıldığını da merak ediyor  Bu site sayesinde hikayelerimizi dünyaya anlatma fırsatını elde ettiğimiz için çok memnunuz. Site ayrıca, Samsung'un 'insandan ilham alan ve geleceği yaratan' tasarımları ortaya çıkarma ve paylaşma arzusuna ve bunlara 'anlam katma' çabasına da katkıda bulunuyor" dedi.

Samsung, tasarım konusundaki yetkinliğini, dünya çapında elde ettiği ödüllerle pekiştiriyor. Samsung, 2013 yılında, iF ve IDEA gibi  saygın tasarım kuruluşlar tarafından toplamda 825 adet tasarım ödülü kazandı. 2014'ün başından bu yana ise, iF International Forum Design tarafından 'Mükemmellik Ödülü'ne layık görülen 38 ürünü ile , Samsung iF listelerinde son üç yılın sıralamasında zirveye yerleşmiş oldu.

Samsung'un tasarım web sitesine www.design.samsung.com adresinden erişebilirsiniz.

Tüm Konu: Samsung'tan özel bir web sitesi!

Kaynak: www.chip.com.tr