Samsung Türkiye'den YouTube rekoru

CHIP Online
28-08-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung Türkiye, popüler video sitesi YouTube'da bakın hangi rakamlara ulaşmayı başardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... e-rekoru_35572.html

3 Ocak 2011'de yayın hayatına başlayan Samsung Türkiye Youtube kanalı, hem izlenme sayısı, hem de içerik zenginliği anlamında her geçen gün büyümeye devam ediyor. 2 milyondan fazla izlenme sayısı ile Türkiye'nin en çok izlenen 2. kurumsal kanalı olan Samsung Türkiye Youtube kanalı, socialbakers.com verilerine göre toplamda 456 video ile kurumsal kanallar arasında, içerikte Türkiye'de önde bulunuyor.


Samsung Türkiye Kurumsal Pazarlama Kıdemli Müdürü Ömer Suner konuyla ilgili açıklamasında, "Samsung Türkiye olarak; sosyal medyanın en güçlü olduğumuz alanlardan biri olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Pazarlama stratejimizi her zaman dijital dünyayla entegre olacak şekilde geliştirdiğimiz için, tüketicilere doğrudan içeriğimizi ulaştırdığımız kanallar bizim için çok önemli birer araç görevi görüyor. Sosyal medyadaki etkinliğimizi, geçtiğimiz ocak ayından itibaren açtığımız Youtube kanalı ile her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Dünyanın en büyük video portalı olan Youtube'daki kanalımızın, Türkiye'de en çok izlenen kurumsal kanallar içerisinde ikinci sırada yer alması da, doğru yolda ilerlediğimizi kanıtlıyor. Kaliteli içeriği, doğru platformla tüketiciye ulaştırıyor olmak en öncelikli hedefimiz... Kullanıcılar, Youtube kanalımızda Samsung'la ilgili bütün gelişmeleri takip edebilirler" dedi.

Tüm Konu: Samsung Türkiye'den YouTube rekoru

Kaynak: www.chip.com.tr

efeoglu
28-08-2012, 13:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

o kadar reklam yapsam bende ulaşırım :D adamlar iki günde bi yeni model çıkartıp teknoloji kirliliği yapıyorlar buununlada övünüyorlar :s