Samsung'un 9 Serisi dizüstüleri Türkiye'de

CHIP Online
19-08-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Laptop dünyasına hız ve heyecan getirmeye hazırlanan Samsung 9 Serisi yeni PC'ler satışa hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... rkiye-de_35429.html

Samsung'un göze çarpan özelliklere sahip, ince ve en kompakt dizüstü bilgisayarı Yeni 9 Serisi Ağustos ayından itibaren Türkiye'de kullanıcıları ile buluşuyor. Yeni 9 Serisi, özellikle iş dünyasının yoğun profesyonelleri için de yenilikler sunuyor. Üstün kalitede teknoloji arayan iş adamları için tasarlanan, iş gezilerinde ve toplantılarda tüm ihtiyaçları karşılayan Samsung 9 Serisi ince ve kompakt gövde yapısına sahip olma özelliği de taşıyor.


Yasarımı ile de dikkat çeken, inceliğinin yanında iyi performansı ile de iş dünyasının tüm beklentilerini karşılamaya olan Yeni 9 Serisi Samsung dizüstü bilgisayarlar; Ağustos ayından itibaren Türkiye'deki Samsung kullanıcıları ile buluşuyor.


Ustalık tasarımla buluşuyor


İş dünyasına yeni bir heyecan ve işlevsellik getirmeye hazırlanan Samsung 9 Serisi dizüstü bilgisayarlar; performanstan ve işlevsellikten ödün vermeden üst düzeyde tasarıma ulaşabilmek için tasarlanmış.


Gerçek düz tasarımlı, 14,9 milimetre (0,58 inç) kalınlığında ve yalnızca 1,58 kg (3,5 lb) ağırlındaki yeni 15 inçlik 9 Serisi diğer mevcut 15 inçlik ince ve hafif dizüstü bilgisayarlara göre neredeyse %50 oranında daha kompakt bir yapıya sahip.


Tüm Konu: Samsung'un 9 Serisi dizüstüleri Türkiye'de

Kaynak: www.chip.com.tr