Samsung'un bombası belli oldu

CHIP Online
04-08-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung 29 Ağustos etkinliğinde ne ile karşılaşacağımızı resmen onayladı! İşte bizi bekleyen sürpriz

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... lli-oldu_35150.html

IFA 2012 basın konferansına sayılır günler kala Samsung bir anda gazetecileri, yazarları ve editörleri bu etkinliğe davet etmeye başladı. 29 Ağustosta başlayacak olan konferansta Samsung tarafından yeni bir ürünün daha tanıtılacağı söylentisi etrafta kol geziyordu.


Tanıtım görselinde sihirli bir kutunun açılışı resmedilen Samsung etkinliği, ayrıca üzerinde "O büyülü an geldiğinde." gibi bir ibare de bulunuyor. Görselin ve sözlerin fazlasıyla dikkat çekici olması, bir süredir Samsung Galaxy Note 2'nin gözler önüne serileceğini düşündürüyor ve birçok farklı spekülasyona sebebiyet veriyordu. Nitekim dün yapılan bir açıklama ile Berlin'de yapılacak olan "Samsung Mobile Unpacked" etkinliğinde Samsung Galaxy Note 2'nin tanıtılacağı resmen onaylandı.


Yeni Note 2 ile ilgili herhangi bir bilgi ne yazık ki teknoloji dünyasına sızmadı fakat konu hakkında bilinen tek şey, cihazın ilk modelinin 5.5 inçlik ekranından daha büyük olacağı. Pek tabii daha hızlı bir işlemci ve daha kaliteli bir kameraya sahip olması da beklenen özellikler arasında.

Tüm Konu: Samsung'un bombası belli oldu

Kaynak: www.chip.com.tr