Samsung'un "farklı" Android'i: Galaxy Folder!

CHIP Online
18-07-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, sayısız Android cebine bir yenisini daha ekliyor. Ama bu seferki, diğerlerinden çok farklı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... y-folder_41549.html

Resimlerle: Dünyayı değiştiren 10 efsane cep telefonu!

90'lı yılların sonunda ve 2000'lerin başında, sevilen sinema filmi Matrix'in de katkıları sayesinde, kapaklı, katlanabilir telefonlar çok popüler olmuştu. Ancak, dokunmatik ekran teknolojisinin ortaya çıkışından sonra katlanır kapaklı telefonlar anlamını yitirdi ve piyasadan birbir silindiler.


Şu anda Android ile çalışan katlanır kapaklı bir iki model telefon bulunsa da bu modeller pek popüler ve işlevsel değiller. Ancak Samsung bu eski karizmatik cihazları özleyenler için hem nostaljik, hem de işlevsel bir Android telefon yaratmaya karar verdi.


Ağustos'ta piyasaya çıkacak telefonda 480x800 WVGA ekran yer alacak ve telefon çift çekirdikli Snapdragon S4 SoC işlemcisi ile çalışacak. Android 4.2.2 (Jelly Bean) sistemiyle çalışacak telefon LTE uyumlu olacak. Elbette Galaxy serisinin gelişmiş arayüzlerine ve kullanıcı dostu uygulamalarına da sahip olacak telefon, geçmişi özleyen ve telefonu kapağından açmayı sevenleri çok mutlu edecek gibi görünüyor. Samsung cihazı şimdilik anayurdu Güney Kore'de piyasaya sürecek ancak talep olursa tüm dünyaya ihraç edecek.

Tüm Konu: Samsung'un "farklı" Android'i: Galaxy Folder!

Resimlerle: Dünyayı değiştiren 10 efsane cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr