Samsung'un Gear cihazları için yazılımı sızdı

CHIP Online
31-08-2013, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un merakla beklenen cihazının kendisi hala sızmadı ama ona ait bu "şey" çoktan sızdı bile...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... mi-sizdi_42351.html

Resimlerle: 5 harika akıllı saat!

Samsung yeni akıllı saatini kısa süre sonra duyuracak; en azından beklentiler bu yönde. Gear markası altında toplayacağı giyilebilir bu akıllı cihazların aynı zamanda akıllı telefon ile de iletişim halinde olacağı biliniyor. Ayrıca akıllı saati, akıllı telefonla senkronize edecek bir yazılım da hazırlayan Samsung'tan, bu yazılım hakkında iki ekran görüntüsü sızdı.


<img src="http://cdn1.mos.techradar.futurecdn.net//art/Watches/Samsung/Leaks/Galaxy%20Gear%20manager-580-100.jpg" alt="" width="580" height="501" align="middle" border="5" hspace="5" vspace="5" />


Ekran görüntüsünde, telefonun saate yaklaştırılarak NFC üzerinden senkronize edilebildiği görülüyor. Gear Manager isimli yazılımın diğer ekranında ise akıllı saatin kaybolma ihtimaline karşı onu bulmak için bir seçenek bulunduğu göze çarpıyor. Ayrıca bu ekran üzerinden cihazdaki uygulamalara ulaşmanın mümkün olduğu anlaşılıyor. Ancak akıllı saatin çalışmak için bir Samsung Galaxy telefona ihtiyaç duyup duymadığı henüz kesinlişmiş bir bilgi değil.


Gear hakıkındaki söylentilere göre: Cihazın 6 veya 8 GB'lık depolama kapasitesi, 10 saatlik pil gücü, 320 x 320 çözünürlüklü 2.5 inçlik LED ekranı olacak. Çift çekirdekli 1,5 GHz işlemciyle çalışacak olan akıllı saat'in 4MP'lik kamerası da bulunacak.


Samsung'un başkan yardımcısı, akıllı saatin 4 Eylül'deki IFA fuarı sırasında tanıtılacağını hakkında önemli ipuçları vermişti...

Tüm Konu: Samsung'un Gear cihazları için yazılımı sızdı

Resimlerle: 5 harika akıllı saat!

Kaynak: www.chip.com.tr