Samsung'un yeni ATIV Book 9 PLUS'ı Türkiye'de

CHIP Online
27-09-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un ultra ince, dokunmatik ekranlı, Windows 8'li laptop'u satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... rkiye-de_42880.html

Samsung'un ATIV markası çatısı altındaki yeni ürünlerinden biri olan Windows 8 işletim sistemine sahip ürünü ATIV Book 9 Plus Türkiye'de raflarda yerini alıyor.

ATIV Book 9 Plus; ultra ince, ultra hafif özellikleri ile son derece beğenilen, tasarım ödüllü, ATIV Book 9'un sonraki nesil temsilcisi. 33.000 saatlik ince işçiliğin bir sonucu olarak ortaya çıkan ATIV Book 9 Plus adeta bir başyapıt. Alüminyum kullanılarak, yekpare ve bağlantısız formda tasarlanmış olan özel kapaklı dizüstü bilgisayarda; Windows 8 için optimize edilmiş olan dokunmatik ekran gibi, önceki modeline eklenmiş yeni özellikler bulunuyor.

FHD  (1920 x 1080) ekran çözünürlüğününyanı sıra; 11 saatlik pil ömrü, kıtalar arası uçuşlarda bile tek şarjla kesintisiz kullanıcı deneyimi sağlıyor. ATIV Book 9 Plus, bir saniyede açılırken, ön yükleme işlemi altı saniyeden daha kısa sürede gerçekleşiyor ki; bu da kullanıcının neredeyse anlık zaman diliminde datasına ulaşımı anlamına geliyor. ATIV Book 9 Plus ile GALAXY akıllı telefonlar arasındaki içerik paylaşımı; Samsung SideSync teknolojisi ile inanılmaz kolaylaşıyor; bu da verimlilik anlamında ATIV Book 9 Plus'ların güçlü özelliklerinden biri.

Tüm Konu: Samsung'un yeni ATIV Book 9 PLUS'ı Türkiye'de

Kaynak: www.chip.com.tr