Sanal Ofis Sıkça Sorulan Sorular

reklamkolay
08-12-2017, 10:56   |  #1  
reklamkolay avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2017

SANAL OFİS NEDİR?

Sanal Ofis, çalışmak için ofise ihtiyaç duymayanların anahtarıdır. Evden veya herhangi bir yerden çalışanların kartvizitlerinde ihtiyaç duydukları sabit adres ve telefon numarası, telefonlarını yanıtlayarak faks ve posta trafiklerini yönetecek bir sekreter ve gerektiğinde muhtelif iş görüşmelerine ev sahipliği yapabilecek bir toplantı odası ise Ofisteofis, o anahtarın ucunda sunduklarından bazılarıdır. Ofisteofis, Sanal Ofisleri için ihtiyaçlara ve bütçelere yönelik farklı alternatifler sunarak kullanıcılarının faaliyet giderlerini ve masraflarını azaltmalarına yardımcı olur.


SANAL OFİS YASALMIDIR?

Sanal ofis yasaldır. Türk ticaret kanunu’nda şirket adresi gösterilecek yerin detaylı bir tanımı yoktur. Örneğin ayrı su saati olmalı, ayrı girişi olmalı gibi detaylı tanımlamalar yoktur. Önemli olan firmanın işlerini yapabileceği; resmi yazışmaları yürütebileceği sabit bir yerinin olması yeterlidir. Ofisteofis şubeleri bünyesinde 100 üzerinde şirket kurulumu yapılmıştır. Kanuna aykırı bir durumla hiç karşılaşılmamıştır. Sonradan şirket kapatılması, faliyetlerinin dondurulması gibi bir durum da hiç yaşanmamıştır. Özetle sanal ofis yasal değildir diye bir tabir YANLIŞ’tır. Sanal ofis yasaldır.


EV ADRESİ GÖSTERMEK DAHAMI UCUZ?

Varsayalım ki eviniz kira olsun ve evinizi şirketinizin resmi adresi olarak göstermek istiyorsunuz. Kiranızın da 2000 TL olduğunu düşünelim. Sadece stopaj vergisi adı altında bu durumda ayda 500 TL vergi ödemeniz gerekmektedir. Sanal ofis’te ise bunu çok daha ucuz rakamlarla halledebilirsiniz. Ayrıca Ofisteofis sanal ofis çok daha güvenlidir. Her evrağınız, tebligatınız teslim alınır. Size anında bilgi verilir. Size bütün bu süreçlerle ilgili de her zaman ücretsiz danışmanlık verilir. Mali müşavirinize stopaj vergisini ve tebligatlara zamanında yanıt vermenin önemi mutlaka sorunuz.


EV ADRESİ GÖSTERMEK DAHAMI GÜVENLİ?

Sanal ofis kullanmanız her zaman daha güvenlidir. Bütün evraklarınız işinin ustası sekreterlerimiz tarafından teslim alınır. Anında size bilgi verilir. Bir evrak bile kaybetmezsiniz. Hiçbir zaman istemeyiz ama ticari hayatta bir hata yapar da haciz memurları gelirse bunları evinizde karşılamak hem mahalle dedikoduları hem de aileniz için çok acı bir deneyim olacaktır. Bunu hiçbir zaman istemezsiniz. Bu konuda detaylı sorularınız olursa bizi arayınız.


YOKLAMA MEMURU AÇILIŞ YAPABİLİRMİ?

Her ay onlarca sanal ofis açılışı yapmaktayız. Resmi anlamda hiç bir zorluk yaşamazsınız. Vergi ve yoklama memurları da sanal ofisin avantajlarının farklındadır. Kötü niyetli bir kişi zaten sanal ofis kullanmaz. Bir handa minik bir ofis tutar, içine birkaç mobilya alır ve piyasayı dolandırır. Sonrasında da hiç iz bırakmadan yok olur. Sanal ofislerde kamera kayıtları, santral sistemleri, diğer müşteriler olduğundan dolayı kötü niyetli kişiler zaten sanal ofis kullanmazlar.