"Şarj Bitsede Sorun Değil" Dedirtecek Çözüm

Erpa İletişim
22-05-2014, 10:52   |  #1  
Erpa İletişim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Her yaş grubundan herkes artık akıllı cep telefonu kullanıcısı durumunda. Akıllı telefonlar, sosyal medya iletişimi, fotoğraf çekimi ve bilgisayarların yaptığı çoğu özellikleri yapması nedeni ile tercih edilirken önemli bir sorun olan şarj sorunu ile karşımıza çıkıyor.

Örneğin; önemli bir telefon görüşmesindesiniz ve şarjınız bitti, ne yaparsınız? Şarj aleti ve priz arayacak ve bu arama içinde ciddi anlamda terleyeceksiniz. Çoğu zaman priz veya şarj aleti bulamayacaksınız veya telefonunuzu ücret karşılığı şarj ettireceksiniz ki bu şok şarjlar hem cihazınıza zarar verebilir hem de yarım saat sonra tekrar şarjınız biter. Yani sürekli bir şarj derdi sizi sarmalayıp duracak veya akıllı cep telefonunuzu çok az kullanıp şarjınızı yetirmeye çalışacaksınız.  Bu da akıllı telefon gereksinimine ters olmaktadır.

Teknoloji işte burada insanoğlunun yardımına koşuyor. Powerbank denilen cep telefonu ve diğer tüm taşınabilir cihazları şarj eden güç cihazları ile kişi nerde olursa olsun, hangi marka akıllı telefon sahibi olursa olsun telefonunu şarj edebilecek. Powerbankcihazları önceden prize takıp dolduruyor, şarjımız bittiğinde telefona takıp şarj ediyoruz, böylelikle priz, şarj aleti aramaya gerek kalmıyor.

Ancak burada dikkat edilmesi gerekilen en önemli konu powerbank cihazının kalitesi ve markası oluyor. Kalitesiz, garantisiz ve ucuz ürünler cep telefonu bataryalarına ciddi zararlar verebiliyor. Ya da powerbank cihazının üzerinde 2200 mah güç yazarken içini açıp baktığınızda gerçek gücünün 1800 mah olduğu ortaya çıkabiliyor. Bu tarz cihaza yönelik zarar verecek powerbankların sadece ucuz olması nedeni ile alınması halinde ilerde bir akıllı cep telefonu maliyeti çıkaracağını unutmamak gerekiyor.

Özellikle Romossmarka powerbank cihazlar hem kalitesi hem de garantisi ile kullanıcıya ve cep telefonuna hiçbir zarar ve sürpriz çıkarmıyor. Bazı modellerinde Samsung cell kullanılan Romoss powerbank cihazları kaliteli ve uygun fiyatlı cep telefonu şarj cihazı olarak karşımıza çıkıyor.

Romoss Powerbank ile ilgili detaylı bilgi: http://www.erpamonitor.com/Default.asp?P=0&L=1&K=0&K1=339

Erpa İletişim bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]