Şarj Derdinden Ne Çektiniz Be !

Erpa İletişim
29-05-2014, 13:38   |  #1  
Erpa İletişim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Akıllı Cep telefon satışları tüm dünyada  artıyor. Rakamsal verileri söylemek gerekirse dünyada akıllı telefon kullanıcı sayısı 1.5 milyara ulaşmış durumda. Türkiye'de ise bu rakam yaklaşık 15 milyon civarındadır.

 Hal böyle olunca insanların cep telefonu ile geçirdikleri süre de artış gösteriyor.  Artık herkes işe giderken, yolda, iş yerinde, evde kısacası günlük hayatının her alanında cep telefonunu yanından ayırmaz oldu. Çoğunlukla akıllı cep telefonları ile konuşuyor, sosyal ağlarda geziniyor, şarkı dinliyor, video izliyoruz. Ancak çok fazla kullanılan akıllı cep telefonları şarj süreleri ile bizi bunaltıyor...

 Genelde en olmadık zamanlarda biten şarjlar karşımıza sıkıntı olarak çıkıyor ve şarj bulma telaşı başlıyor. Tıpki Vasfiye Teyze'nin söylediği gibi : " zamansız biten şarj derdinden ne çektiniz be ! "

Şarj derdi çekmemek için teknoloji güzel alternatif ürünler ile yine imdadımıza koşuyor. Power bank denilen harici batarya diğer bir deyişle şarj güç cihazları akıllı telefonların şarjı bittiğinde nerde olunursa olunsun hemen şarj edilmesine olanak sağlıyor. Böylelikle Vasfiye Teyze'nin bizi kızdıran o tatlı repliği suya düşmüş oluyor...

 Bilinen marka power bank  cihazları tercih etmek önem arz ediyor, çünkü kalitesiz, ucuz veya garantisiz power bank cihazlar akıllı telefonların elektronik yapısına ve piline zarar verebiliyor. Ciddi maliyetlere katlanılarak alınan akıllı cep telefonunu şarj etmek isterken kalitesiz powerbank ile bozmayı kimse istemez.

 Bu anlamda sektörde en güvenilir powerbank markası Romoss karşımıza çıkıyor. Romoss powerbank cihazları arasında ciddi anlamda hem görsel hem de teknik özellikleri ile öne çıkıyor. Bazı modellerinde Samsung cell kullanılan Romoss; 2 yıl garantili, uyku modu özelliği olan, şarj uyarı ikaz ışıkları bulunan, 2000 mAh 'DEN 14000 mAh 'e kadar geniş güç seçenekleri sunan, aynı anda 2 farklı cihazı şarj edebilme özelliği bulunan bir powerbank cihazıdır.

 Detaylı Bilgi İçin :

http://www.romoss.com.tr

sen7en
29-05-2014, 17:04   |  #2  
sen7en avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 50
593 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Sayın Serkan Hacıömeroğlu ürününüz çin malımıdır?

heathrow
29-05-2014, 23:13   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 4
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

Hangi modellerinde Samsung cell kullanılıyor?

Erpa İletişim
03-06-2014, 15:40   |  #4  
Erpa İletişim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Merhaba;

Çin'de üretilmektedir ancak merdiven altı üretim değildir. 2 yıl garantilidir.

Sailing modellerinin hepsinde cell Samsung 'dur.