Sarmaşık Sahne

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
yigitcankus
27-07-2016, 18:29   |  #1  
yigitcankus avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Sarmaşık Sahne- Sahne Kiralama Çözümleri

Her türlü organizasyonlara yönelik sahne tasarımları çözümleriyle kurumsal ve bireysel müşterilere hizmet sunan Sarmaşık Sahne, modern sahne kurgularıyla hayalinizdeki sahneye kavuşmanızı sağlıyor.

Sahneni söyle organizasyonu söyleyeyim!

Yapılacak organizasyonların kalitesi ve mükemmelliği sahne tasarımındaki eşsizliğe bağlıdır. Eğer sönük bir sahneyle organizasyon yapılacak olursa, netice olarak prestij ve imaj kaybetmeniz muhtemeldir. Sahne kiralama hizmeti kapsamında sunulacak hizmette, organizasyonun ruhunu en iyi şekilde yansıtacak bir tasarımın söz konusu olması sağlanır. Uzman tasarım ekibiyle meydana getirilecek sahne konseptiyle davetlilerinizi büyüleyin!

Bir sahneden beklenenden çok daha fazlası!

Sahne denildiği zaman akla basit ve koca direklerle şekillendirilmiş ruhsuz bir platformu getirenlerden çok uzaklardayız. İşimizi aşkımıza dönüştürerek, Sarmaşık Sahne markası adıyla yüzlerce kurumsal organizasyonun başarıyla neticelendirilmesini yüksek memnuniyet vasfına layık olarak vermenin haklı gururunu yaşamaktayız. Sahne kiralama hizmetimize yönelik verdiğimiz önem müşterilerimizin organizasyonlarının mükemmeliyetini sağlayacak çalışmalara imza atmaktır. Deneyimse deneyim, tecrübeyse tecrübe, yenilikçilik, yüksek sahne teknolojisi ekipmanları ve daha fazlasına sahip bir ekipse, ekip!

Sarmaşık Sahne olarak sunulacak hizmet kalemlerimiz içerisinde şunlar vardır:
1. Sahne kiralama hizmetikapsamında sahne konseptinin ayarlanması, müşteri arzularına en uygun sahnenin meydana çıkarılması
2. Organizasyona en uygun ses sistemlerinin ayarlanması ve kusursuz bir şekilde organizasyon boyunca çalışılabilirliğine dair garanti sunulması

Sarmaşık sahne hizmet kalemleri arasında yer alan başlıklar, müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik ilkesel nitelikler çerçevesi içerisinde yerine getirilir. Profesyonel hizmet kapsamında yerine getirilen sahne kiralama, ses sistemleri ve diğer hizmet seçenekleri, organizasyon davetlileri nezdinde imaj ve prestiji artırıcı, marka bilincine dair olumlu algılar meydana getirici etkilere sahip olmaya elverişli standartlardadır.

Dolayısıyla herhangi bir markanın ürün defilesi veya herhangi bir firmanın tanıtıcı organizasyonlarında elde edilmek istenen imaj ve prestij, Sarmaşık Sahne markasının idealist ekibi tarafından yürütülecek sahne platformlarıyla mümkün olacaktır.

Özgün sahne tasarımları sayesinde kurumsal kültürünüzün etkisini kitlelere sunabileceğiniz sahne imajına sahip olun! Organizasyonda heyecan yaratacak sahne efektleri, tasarımları, kurgusu ve tüm bunların yaratacağı heyecanla dinamik etkinliklere imza atın.

Sarmaşık Sahne, arkasındaki deneyim ve tecrübeleriyle sahne kiralama hizmetini profesyonel kılmakta, uygun fiyat sunarak müşteri bütçesine dost olmakta, asla bir organizasyonda meydana gelmemesi gereken aksiliklere karşı yenilikçi çözümler bulmakla kaliteyi sunmakta, bunların hepsini aşk ile yaparak güçlü kalmaktadır.

Neden mi Sarmaşık Ajans ?

Sarmaşık Sahne markasının sunacağı hizmet sayesinde kaliteyle sarmaş dolaş olmaya hazırlanın! En ideal sahne konseptleriyle marka ve organizasyonunuzun gayesine yönelik sunumları profesyonel kadrosuyla mükemmel kılmaya hazırlanıyor.