Satellite ve Satellite Pro NB10 tanıtıldı!

CHIP Online
07-10-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Toshiba, özellikler, performansla ve esnekliği birleştiren yeni notebook'larını ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sat ... anitildi_43054.html

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş taşınabilirlikten taviz vermeden zengin özellik yelpazesine sahip, ince, hafif ve kompakt yeni Satellite ve Satellite Pro NB10 notebook modellerini tanıttı.  Yönetimi, güvenliği ve kullanımı kolay yeni modeller, Windows 8'in tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra dokunmatik seçeneği ile maliyet etkin bir notebook ya da okullar için uygun fiyatlı bir BT çözümü olarak geliştirildi.

Akıllı ve maliyet etkin mobil eşlikçi

Her ikisi de uygun fiyatlara sahip Satellite ve Satellite Pro NB10 modelleri şık tasarımları, seçkin gümüş ya da siyah renkleri ve hafiflikleriyle hareket halindeyken veya sınıftayken eğlence veya üretkenlik için idealdir. HD çözünürlüğe sahip 11.6" ekran tüm içeriklerin en ince detayına kadar görüntülenebilmesini sağlıyor; tam boy klavye ise yazı yazmayı ve veri girişini daha kolay ve kullanışlı hale getiriyor. Tam bir mobil kullanım için 1.3kg'danbaşlayan her iki model de taşınması kolay ve her yerde kullanıma uygun.

Zengin özellikler

Windows 8'in tüm özelliklerini barındırması ve dokunmatik ekran seçeneği ile kullanıcılar evde, sınıfta veya seyahat halindeyken hızlı ve akıcı bir çalışma ve eğlence için gereksinim duydukları her şeyi beraberlerinde taşıyabiliyorlar. Satellite veya Satellite Pro NB10t modelleri ile sezgisel dokunmatik ekrana dokunarak veya kaydırarak kullanım özelliği öğrencilerin küçük parmakları için iyi bir navigasyon kolaylığı sağlıyor. En yeni Intel Celeron® veya Pentium işlemcileri ile her iki model de günlük kullanım işlemlerinde kolaylık sağlayacak üstün performans özelliklerine sahip. Kullanıcılar ayrıca 4GB'a kadar hafıza ile yüksek performansa sahip olurken, dahili 500GB HDD ile sık kullandıkları medya veya belgeleri rahatça depolayabiliyorlar.


Tüm Konu: Satellite ve Satellite Pro NB10 tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr