Satılık 1215P Siyah Renk Asus Netbook..

seglopsi
25-07-2011, 06:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

Asus 1215P Model Siyah Renk Netbook Satılıktır. Kendi Netbookum. 650 TL bedel koydum.

Özellikleri;
İntel Çift Çekirdek N550 1.5 GHz Atom İşlemci,
256 Mb Ekran Kartı,
2 Gb Ram,
320 Gb Hard Disk,
12.1" HD LED Ekran
7 saat üstünde pil ömrü..
"Windows 7 Starter" ve Yazılımları İle 7 saatten fazla pil ömrü vardı ben "Windows 7 Ultimate" Kurdum Eğer Kullanmayı Biliyorsanız 8 saate kadar pil ömrünü çıkarabilirsiniz.
Cloud Gate Özelliği ile bilgisayarı açmadan, sadece 20-25 sn içinde direkt olarak internet e girebilir, işiniz bittiğinde ister Windows'u çalıştırır, isterseniz 10 sn içinde netbooku kapayabilirsiniz..
Bilgisayar programlama ve Tbt gibi dersler için istenirse office, MathematicA 7 gibi yazılımları da kurabilirim.
Bilgisayar açılırken F9 a basın ve sistem kurtarmayı seçtiğinizde. Bilgisayar kendiliğinden fabrika ayarlarına geri gelecektir. bunu her türlü çökme durumunda yapabilirsiniz.
Kendim ek olarak format için gerekli olan herşeyi hazırladım.
Diğer netbooklardaki intel işlemcilerden %23 işlem gücü işlem başına daha yüksektir onlar tek çekirdek, bu netbook iki çekirdektir..
Ağırlığı 1.5 kg 12.1 inçlik HD ekranı var ekranı diğer netbooklara göre daha büyük olmasına rağmen daha fazla pil ömrü var..
Ürünün herhangi bir sorunu yoktur her zaman İnternet keyfi isteyen kullanıcılar için yapılmış bir ürün ve orjinal.. Sırt çantasına vs her yere girebilir..
Daha 20 aydan fazla garantisi var garanti belgesi ve kutusuyla birlikte vereceğim..
Garanti belgesi onaylıdır, Arızası vs olduğunda faturaya gerek yoktur. TeknoSa dan aldım. (kutusunda TeknoAsist Logosu vs. var) Herhangi bir şekilde servise gitmedi veya herhangi bir arıza çıkartmadı.

Satış için; istanbul veya samsun içi yüzyüze görüşme yapabilirim. Başka illerden almak isteyen olursa banka havalesi ile de satabilirim.

bana ulaşmak için; facebook.com/oguzzincir veya [email=oguzzincir@hotmail.com]oguzzincir@hotmail.com[/email] (mail atarsanız sevinirim msn kullanmıyorum)

ürün hakkında detaylı bilgi için;
http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=KC0xcEjcBdyoXaKP

Son Düzenleme: seglopsi ~ 25 Temmuz 2011 06:24