Satılık Hosting Firması

hostingfirmasi
28-07-2006, 07:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

Reddetmesi imkansız bir iş teklifi aldığımdan dolayı, 8 yıllık sahibi olduğum web hosting - tasarım firmamı kapatıyorum. Bu nedenle müşteri portföyümü olduğu gibi devredeceğim.
Şu anda Teklan'da bulunan bir IBM X Series 206 server üzerinden tüm hosting faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Server'da hepsi lisanslı olmak üzere Windows 2003 Server Standard English, MS SQL Server 2005 Standard English, SmarterMail Professional Unlimited Domains and Unlimited User, Gene6FTP Professional Unlimited User, Helm Unlimited Domains Unlimited User programları çalışmaktadır.
Hosting referanslarımız 200'e yakın firma veya şahıs ve 7 adet reseller'dan (biri uluslararası bir firmadır)oluşmaktadır. Aynı şekilde kontrolümüz altında olan müşterilerimize ait 210 kadar domain'imiz mevcuttur. 30'a yakın da web tasarımını yaptığımız müşterimiz vardır. Tasarımlarımız html, asp ve flash sitelerden oluşmaktadır (php, MySQL, MS SQL destekli tasarımımız yoktur).
Bu yukarıda bahsettiğim server'ı ve tüm müşteri portföyümüzü fiyatta anlaşabileceğimiz bir hosting / web tasarım firmasına satmak istiyoruz. Satış koşulları, devirler gibi tüm konularda tabii ki detaylı olarak görüşeceğiz.
Şu anki firmam 2 ortaklı (benim hissem % 95, diğer ortak da kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım) bir limited şirkettir. Şu anda fazla borcu bulunmamaktadır, zaten şirketimi devir almak isteyen olursa mali müşavir firmamla da görüşeceksiniz ve firmayı borçsuz alacaksınız. Veya sadece hosting'ler, domain'ler, tasarımları almak istiyorsanız ona göre firmamın tasfiyesi için işlemleri başlatacağım.
Ek bilgi olarak müşterilerimin büyük çoğunluğu bana sadık ve eski müşterilerimdir, hosting ve reseller fiyatlarımız da piyasaya göre yüksek sayılır. Bu bilgileri satış aşamasında sizlere aktaracağız.
Takdir edersiniz ki şu aşamada herhangi bir kimlik açıklayıcı bilgi veremem, ama ilk görüşmelerden sonra anlaşacağımızı hissedersek size bilgileri çok düzenli bir şekilde vereceğiz.
Konu ile ilgili ciddi firmalar veya şahıslar bana hostingfirmasi@gmail.com adresinden ulaşabilirler.
Saygılarımla

hostingfirmasi
24-09-2006, 05:33   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

İlanda belirttiğim hosting firmamın satışı tamamlanmıştır, ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum.