Satılık Saitek Cyborg Evo Wireless PC Flight Stick

nt555
07-02-2013, 13:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013



12 tuş, Gaz Kolu, Hedef kitleme joystick'i, Ruder Kontrol

Tamamen özelleştirilebilen ve kablosuz bağlantı kurabilen Saitek Cyborg Evo Wireless oyun kolu bu özellikleriyle rakip tanımıyor. En üst kısımda yer alan baş kısmı sol ya da sağ elini kullananlara göre özelleştirilebiliyor. Saitek Smart Technology (SST) programı tarafından idare edilen gelişmiş programlama desteği yardımıyla çeşitli oyunlar için uygun olan arabirim en iyi biçimde oluşturulabiliyor.

Bu oyun kolunda sürekli ve aralıklı ateş etmeye yarayan çok sayıda düğme bulunuyor. Gaz görevi gören ayar butonu sayesinde oyuna daha rahatça yoğunlaşabilirsiniz. 2.4 GHz veri iletişim teknolojisi sayesinde diğer kanallarla etkileşim ve çakışma meydana gelmiyor. Kablosuz çalışma mesafesi 10 metreye kadar ulaşabiliyor.

Tek bir kalem pil kullanması önemli bir avantaj. Üstelik bu pille 50 saate kadar oyun oynama imkanı veriyor. Kol kısmı avuç içine rahatça oturuyor ve terleme durumlarında bile zorluk yaşatmıyor. İri olan gövde kısmı vantuzlar yardımıyla masaya sıkıca yapışıyor ve istenmeyen tatsızlıklar karşınıza çıkmıyor. Ürünün gayet kaliteli malzemeden üretilmiş olduğunu da belirtmek isteriz.


WİRELESS OLDUĞU İÇİN KABLO SORUNU FELAN YOK O AÇIDAN ÇOK SEVERDİM BEN.TEK PİLLE ÇALIŞIYOR VE ALDIĞIMDAN BERİ PİLİ BİTMEDİ. 

2.ELDİR ÇOK TEMİZDİR KUTUSU İLE BİRLİKTE YOLLAYACAĞIM, ALACAK KİŞİYE HAYIRLI OLSUN ! ! !