Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed

Fly Birds
13-11-2020, 11:30   |  #1  
Fly Birds avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
557 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

10 Kasım 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında, MSI “GÜCÜNÜN ZİNCİRLERİNİ KIR, DÜNYA’YI FETHET” promosyonuna sayfadaki seçili ürünlerden satın alarak katılabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır. Katılmak için aşağıdaki adımları tamamlamanız gerekmektedir:

"MSI Üye Merkezi" hesabınıza giriş yaparak uygun ürününüzü kayıt ettirin. Üyelik hesabınız yoksa https://register.msi.com/home/login adresinden bir MSI üye hesabı açmanız ve giriş yapmanız gereklidir. Orijinal marka üreticileri ve internet kafe müşterileri, bu etkinlikte MSI satıcısı olarak kabul edilmemektedir.

Ürünü satın aldığınızı ispat eden satış belgelerinizi MSI onayına gönderin. Belgelerde ürün model adı, fatura tarihi ve satıcı/mağaza adının açık ve net olarak görünmesi gerekmektedir. Fatura tarihi 10 Kasım 2020 – 31 Aralık 2020 arasında olmalıdır. MSI, gerekli görürse sizden ürün kutusu üzerinde seri numaralarını gösteren kısmı isteyebilir.

Etkinlik şart ve koşullarını kabul edin ve MSI onayını bekleyin. MSI tarafından tüm kriterlere uygun olduğunuza karar verilirse oyun kodu kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilecektir. Onaylama süreci 14 iş günü sürebilir. Katılım bilgilerinin eksik olması, sizden ek bilgi talep edilmesi gerekirse bilgilerin işlenme süresini 14 (ondört) iş gününe kadar uzatabilir.

Stoklar devam ettiği sürece 1 (bir)’den fazla ürün kaydedebilir ve talep sayınızı arttırabilirsiniz. Tüm kayıt ve taleplerin 14 Ocak 2021 tarihinden önce tamamlanmış olması gerekmektedir. Etkinlik kayıt işlemleri, stokların sona ermesi nedeniyle etkinliğin daha erken bitmesi durumunda otomatik olarak kapanır.

Oyun Kodu: Her uygun ürün için (1) adet Assassin's Creed Valhalla Standard Edition oyun kodu (piyasa değeri 59.99 ABD doları). Kodlar stoklarla sınırlıdır. Oyun kodu/kodları, Uplay uygulaması içinden etkinleştirilmelidir.

Detaylar için: https://tr.msi.com/Promotion/assassins-creed-valhalla