SecureAPlus Premium (Herkese Hediye Lisans)

Gürkan
12-05-2015, 19:17   |  #1  
Gürkan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Tüm ziyaretçilere $22.50 değerinde SecureAPlus Premium lisansı hediye ediliyor. Çekiliş ve kura yok. Hediye lisansınızı hemen alabilirsiniz. 

SecureAPlus Premium tüm yeni Malware türlerini ve diğer zararlı yazılımları içerisinde barındırdığı farklı Anti-Virüs motorları sayesinde derhal saptayabilir. Zaman kaybetmeden, çok geç kalmadan zararlıları bularak temizler. % 100 koruma sağlayarak tam güvenlik sunar. SecureAPlus, virüs, malware ve diğer türdeki zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumanızı sağlayan güçlü bir güvenlik uygulamasıdır. Bilgisayarınızdaki uygulamaları tarayıp güvenli bir beyaz liste oluşturur. Ayrıca kendi içerisinde BT uzmanları tarafından oluşturulmuş Beyaz Liste ile güvenli olmayan tüm verileri analiz ederek zararlı ve güvenli olmayan uygulamaları tespit edebilir. SecureAPlus sisteminizdeki zararlı yazılımları, trojan’ları, şüpheli veya kötü amaçlı programları engelleyebilir. Yazılım bulut tabanlı 12 adet antivirüs motorunu kullanır. (Emsisoft, Avira, Sophos, McAfee, Microsoft, ESET, Bitdefender, AVG, Norman, Quick Heal, Total Defense, Clamwin) Yazılım evrensel bir antivirüs programıdır. Sisteminizde kurulu diğer güvenlik yazılımlarıyla beraber kullanılabilecek şekilde uyumludur.



Buradan kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz. Çekiliş ve kura yoktur. Hediye lisansınızı hemen alabilirsiniz. Kampanya 2 gün için aktiftir. Hediye edilen lisans 1.5 yıllıktır.