selam arkadaşlar asp de nasıl üyelik veri tabanı..

koxp_12
22-05-2012, 18:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

 

selam arkadaşlar asp de nasıl üyelik veri tabanı geliştirebilirim...

barıshff
22-05-2012, 18:31   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

<configuration>
    <connectionStrings>
      <add name="LocalSqlServer"
         connectionString="data source=(local);
         Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=aspnetdb;"   
         providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
</configuration>

kazim-simsek
01-04-2016, 15:46   |  #3  
kazim-simsek avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2016

Emeğine Sağlık
http://www.kazimsimsek.net