Sen misin Galaxy S5'e laf eden...

CHIP Online
11-04-2014, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, Galaxy S5 hakkında olumsuz haber yapanlara acımayacağını yine ispatladı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sen ... laf-eden_46488.html

Resimlerle: Apple'ın davalık logoları

Samsung'un adı genellikle davalara karışır; buna eminiz bizim kadar siz de alışıksınız. Ancak bu defa ne davalı Samsung, ne de karşısında Apple var. Bu defa davayı açan taraf bizzat Samsung ve bunu tamamen yeni amirali Galaxy S5'i tüm dünyada satışa sunulurken elinden geldiğince korumak için yapıyor. Yeni amirali hakkında "olumsuz" haberler üreten Güney Kore gazetesi ET News'e dava açan Samsung, 300.000 dolarlık tazminat talep ediyor.


Güney Kore gazetesi ET News, geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S5'i bazı konularda eleştiren bir makale kaleme almıştı. Makalede başı çeken noktalar arasında Galaxy S5'in kamerası da var. Görünüşe göre, cebin üzerinde yer alan kamera yüzünden gecikmeler yaşanabileceğini ve şirketin bunu telafi etmek için ekstra uzun çalışma sürelerini şart koştuğuna ilişkin cümleler sarf eden ET News'in bu yazdıkları Samsung'a "bir hayli" dokunmuş. Bu haberi okuduktan sonra hemen Güney Kore Basın Tahkim  Komisyonu'nda soluğu alan Samsung avukatları, ET News'e yaklaşık 300.000 dolarlık bir dava açmışlar. Samsung'un konuyla ilgili yaptığı açıklama ise, yapılan bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı yönünde.


Görünüşe göre, böylesi haberlerin hem yeni telefonları Galaxy S5'e hem de şirketin imajına gölge düşüreceğini düşünen yetkililer, son çareyi dava açmakta bulmuşlar.

Tüm Konu: Sen misin Galaxy S5'e laf eden...

Resimlerle: Apple'ın davalık logoları

Kaynak: www.chip.com.tr