Sende gel ve Ülken için Savaşa Katıl !

B3LA
31-05-2014, 15:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

Merhaba arkadaşlar;
Sizlere belkide hiç bu türde oynamadığınız bir oyunu tavsiye edeceğim.

Oyunumuzun Adı:
E-Sim

Oyun hakkında bilgi:
E-sim oyunu bize sanalda Dünya'yı yönetme hakkı veriyor. Tabi bu bir anda olacak birşey değil. Oyunun içinde başkanlık seçimleri parti seçimleri ve milletvekili seçimleri gibi seçimler oluyor aynı gerçek hayattaki gibi. Şirketler kuruyorsunuz. Gazete kurup makale yayınlayabiliyorsunuz. Askeri birlikler oluşturabiliyorsunuz. Parti kurabiliyorsunuz bunun gibi sayamayacağım bir çok özellik bu oyunda. Oyun ilk önce size karmaşık gelebilir ama alıştıktan sonra sizi öyle bir zevk verir ki sizde bu oyunu tanıtmak için böyle reklam yapabilirsiniz.

Şuan oyunda Türkiye'nin Durumu:
Türkiye anadolu topraklarını bir ara Bulgaristan'a kaptırdı ama zar zor onların elinden alabildik. Aslında Bulgaristan bizim bir karış toprağımızı bile alamazdı ama Müttefikleri oyundaki 2 güçlü ülke olan Polonya ve Çin Olduğu için bölgelerimizi bir ara kaptırdık. Sonra iç isyanlar başlatarak bölgelerimizi geri aldık ve Bulgaristan'ın üzerine saldırıyoruz. Ama bizim gücümüz bu 2 güçlü devlet olduğu için fazla yetmiyor. 

Uzun lafın kısası sizde gelin, kayıt olun ve Ülkemiz için savaşın, kim bilir belki sizde Başkan veya milletvekili olup ülkeyi yönetebilirsiniz.

Oyun Kayıt Linki:
http://primera.e-sim.org/lan.502790/